- Vil kutte av ham tissen

Eddie Murphy bør ikke dra på besøk til Posh med det første...

OPPSTYR: Sirkus Beckham har landet i USA, og Victoria har allerede begynt å skaffe seg overskrifter. Foto: All Over Press
OPPSTYR: Sirkus Beckham har landet i USA, og Victoria har allerede begynt å skaffe seg overskrifter. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da den ferske Amerika-immigranten Victoria Beckham (33) ble spurt om hvilken kjendis hun liker minst kom det kjapt ”Eddie Murphy – Beverly Hills c**k”

Victoria har nemlig ikke glemt behandlingen som Eddie Murphy har gitt hennes Spice Girls-venninne Melanie Brown, etter at han gjorde henne gravid.

Eddie Murphy dumpet "Scary Spice" på direktesendt TV og nektet for at han var faren til  hennes barn, helt til en DNA-prøve motbeviste ham.

Posh – som kom med de dramatiske uttalelsene på sitt nye realityshow – vil imidlertid ikke bare nøye seg med å skjelle ut Eddie.

- Jeg vil spytte i maten hans – og kutte av ham tissen også, sier hun til sin PR-agent, ifølge News of the World.

Amerikanske showbiz-eksperter tror utskjellingen er en del av Victorias plan for å erobre USA.

- Det er en krigserklæring. Det hele dreier seg om at Posh vil bli en kontroverisell figur, som tør å slenge dritt om andre store navn, sier en kilde i Hollywood til News of the World.

LES OGSÅ: Flørtet med Idol!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer