Vil kriminalisere alkohol

Christer Falck mener landet vårt ville vært et hyggeligere sted uten.

VIL IKKE DRIKKE GIFT: Christer Falck tror Norge ville vært en bedre plass hvis alkohol ble kriminalisert.  Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
VIL IKKE DRIKKE GIFT: Christer Falck tror Norge ville vært en bedre plass hvis alkohol ble kriminalisert. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Robinson»-programlederen Christer Falck (42) er avholdsmann og har sterke meninger om alkoholpolitikken i Norge.

I et stort intervju i Se og Hør Weekend beskriver Falck alkohol som gift, og sier han ønsker å få det kriminalisert.

- Hva vil du absolutt ikke drikke? spør Se og Hørs journalist 42-åringen.

- Gift. Utrolig at det konsumeres gift på lovlig vis i dette landet her når man går rundt i Karl Johan etter midnatt, sier han og fortsetter:

- Håper en som Høybråten en gang har baller, eventuelt kraftig vulva nok til å kriminalisere alkohol i dette landet. Er ganske sikker på at det hadde blitt et hyggeligere sted uten det.

Christer, som i flere år har ledet «Robinsonekspedisjonen» på TV3, ble nylig singel etter at forholdet mellom ham og skuespilleren Synnøve Macody Lund (35) tok slutt tidligere i høst.

På spørsmål om hvilken superkjendis han helst ville kysset, svarer han hele Norges glamourdronning Dorthe Skappel (48).

- Jeg ville nusset Dorthe Skappel på kinnet og hvisket inn i øret hennes at hun er den vakreste skapningen jeg har sett på to bein.

Les hele intervjuet med Christer Falck i Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi er på god vei til å bli kjærester 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer