Brooklyn Beckham og Nicola Peltz:

- Vil koste 47 millioner kroner

Det kan se ut til at ikke noe skal spares på når kjendissønnen gifter seg med sin utkårede.

TO BRYLLUP: Det nyforlovede paret Brooklyn Beckham og Nicola Peltz planlegger angivelig ikke bare ett, men to bryllup. Foto: NTB Scanpix
TO BRYLLUP: Det nyforlovede paret Brooklyn Beckham og Nicola Peltz planlegger angivelig ikke bare ett, men to bryllup. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I helgen kom den hyggelige nyheten om at Victoria (46) og David Beckhams (45) eldste sønn, Brooklyn Beckham (21), har forlovet seg med sin utkårede, den 25 år gamle skuespilleren Nicola Peltz.

Gladnyheten delte 21-åringen med sine over tolv millioner følgere på Instagram.

«For to uker siden spurte jeg min sjelevenn om å gifte seg med meg, og hun sa ja! Jeg er den lykkeligste mannen i verden. Jeg lover å være den beste ektemannen og faren til våre barn en dag. Elsker deg, babe», skrev Brooklyn til et kjærlig bilde av ham og Nicola som Brooklyns lillesøster, Harper Beckham (9), hadde tatt.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Både David og Victoria delte hvert sitt respektive innlegg på Instagram, hvor de virket overlykkelige over sønnens forlovelse og benyttet anledningen til å gratulere de to turtelduene.

- David og Victoria er svært begeistret. De føler at Brooklyn endelig har møtt en jente som ikke er interessert i ham for berømmelse eller penger. Faktisk overgår Nicolas familieformue Beckhams, uttalte en kilde nær Beckham-familien til The Sun i helgen.

Nå har det kommet frem ytterligere detaljer om både frieriet og bryllupsplanene til paret.

GLAD PÅ SØNNENS VEGNE: Da Brooklyns Beckhams forlovelse ble kjent delte både Victoria og David Beckham hvert sitt innlegg på Instagram for å gratulere sønnen sin. Her de alle tre avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
GLAD PÅ SØNNENS VEGNE: Da Brooklyns Beckhams forlovelse ble kjent delte både Victoria og David Beckham hvert sitt innlegg på Instagram for å gratulere sønnen sin. Her de alle tre avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fridde med egendesignet ring

Ifølge The Sun skal Brooklyn ha fridd til 25-åringen helgen før foreldrenes 21 års bryllupsdag, med en ring til en verdi av 250 000 britiske pund - noe som tilsvarer drøye 2,9 millioner norske kroner. 21-åringen skal ha designet forlovelsesringen selv.

Frieriet skal være noe Brooklyn har lengtet etter, da han alltid har sett opp til foreldrene og besteforeldre sine. Sistnevnte par har vært gift i over 70 år, noe som Brooklyn angivelig også har en drøm om.

Ifølge kilder til The Sun blir det imidlertid ikke bare ett bryllup, men to.

Bryllupene skal etter planen finne sted allerede mot slutten av neste år, og det hevdes at Brooklyns lillesøster Harper skal være brudepike, mens brødrene Romeo (17) og Cruz (15) får æren av å være forlovere.

Ifølge den britiske tabloidavisen skal det ene bryllupet finne sted i Storbritannia, mens det andre skal holdes i Florida.

- Det er for tidlig å sette en dato, men de sikter mot slutten av neste sommer eller tidlig på høsten, uttaler kilden.

DYRE DOMMER: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz' to bryllup vil angivelig ha en prislapp på fire millioner britiske pund. Foto: NTB Scanpix
DYRE DOMMER: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz' to bryllup vil angivelig ha en prislapp på fire millioner britiske pund. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nicolas milliardærfar Nelson Peltz (78) skal angivelig betale for begge bryllupene, som ifølge flere kilder skal ha en prislapp på fire millioner britiske pund. Det tilsvarer rundt 47, 5 millioner norske kroner.

Beckham-paret skal allerede ha møtt sin kommende svigerdatters foreldre under et besøk hos dem i Florida tidligere i år, og alle fire skal ha kommet svært godt overens.

YDMYKES: David Beckham får virkelig kjørt seg når James Corden regisserer en spøk av høyeste klasse. Vis mer

Flytteplaner

Det er imidlertid ikke bare på bryllupsfronten ting skjer for paret. Også flytteplaner skal ha dukket opp på Brooklyn og Nicolas agenda den siste tiden.

Tidligere i år ble det kjent at Brooklyn skulle flytte inn hos Nicola, i hennes leilighet i New York, men nå skal planene ha endret seg.

Det nyforlovede paret vurderer nemlig å flytte til Los Angeles.

Se dette innlegget på Instagram

My other half ❤️ I love you

Et innlegg delt av 🇬🇧 (@brooklynbeckham)

- De begge elsker USA, og Brooklyn har mer frihet der. Han har fått et par tilbud om prestisjetunge praksisplasser i både New York og Los Angeles, og som skuespiller er det mest jobb å få i Los Angeles for Nicolas del, sier kilden til The Sun.

Beckhams forlovede er for øvrig født og oppvokst i New York, og er som nevnt datter av den amerikanske forretningsmannen og milliardæren Nelson Peltz og modell Claudia Heffner Peltz.

UNG STJERNE: Nicola Peltz sammen med motspillerne Freddie Highmore og Olivia Cooke på «Bates Motel»-premieren i Los Angeles i 2013. Foto: Broadimage/ REX/ NTB scanpix
UNG STJERNE: Nicola Peltz sammen med motspillerne Freddie Highmore og Olivia Cooke på «Bates Motel»-premieren i Los Angeles i 2013. Foto: Broadimage/ REX/ NTB scanpix Vis mer

25-åringen har blant annet medvirket i filmen «Transformers: Age of Extinction», sammen med stjerner som Mark Wahlberg (49) og Titus Welliver (58). Hun har også hatt en rolle i tv-serien «Bates Motel».

MODELL-KJÆRESTE: Bli bedre kjent med Brooklyn Beckhams kjæreste, Hana Cross. Video: Rød Løper Vis mer

Før Brooklyn fant lykken med Nicola, var han i et forhold med modellen Hana Cross. De to dukket blant annet opp på filmfestivalen i Cannes sammen, men forholdet skal ha tatt slutt i fjor høst.

LES OGSÅ: Går i strupen på Brooklyn Beckham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer