RAMPETE: I 2007 sonet hotellarvingen 23 dager bak lås og slå for fyllekjøring, og den siste uken har hun hatt besøk av politiet flere ganger på grunn av naboklager. Foto: Stella Pictures
RAMPETE: I 2007 sonet hotellarvingen 23 dager bak lås og slå for fyllekjøring, og den siste uken har hun hatt besøk av politiet flere ganger på grunn av naboklager. Foto: Stella PicturesVis mer

Vil kjøpe Paris ut av nabolaget

Paris Hilton avhørt etter eggkasting...

SEHER.NO: Ifølge The Mirror har Paris Hiltons (28) naboer tilbudt huseieren hennes høyere husleie enn det hun betaler, for å bli kvitt "The Simple Life"-stjernen fra nabolaget.

Ifølge ryktene skal Paris og kjæresten Doug Reinhardt (23) ha fått naboene på nakken etter å ha arrangert flere høylytte fester og bråket for mye.

Naboene skal ha tilkalt politiet til Paris' hus to ganger i løpet av fem dager, og etter at politiet ankom huset mandag kveld i forrige uke, skal en av rikmannsvennene til hotellarvingen ha kastet egg på naboens biler som hevn.

Paris Hilton selv skal ifølge kilder allerede ha blitt avhørt etter hendelsen.

Allerede fredagen etter skal politiet ha blitt tilkalt av naboene igjen, etter å ha mottatt klager på roping fra Paris og Doug.

Nå skal en av naboene ha tilbudt i overkant av 173 000 kroner i måneden, 32 000 kroner mer enn det Hilton betaler nå, hvis det betyr at de blir kvitt Paris og baseballkjæresten.

Doug Reinhardt, på sin side, mener at paret får unødvengig mye tyn kun fordi de er kjendiser.

- Dette er sånn man må regne med fordi Paris og jeg er offentlige personer, sier han ifølge en kilde.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Har paris blitt helt GaGa?