Vil kjøpe millionbaby

- Vi vil oppsøke en klinikk hvor man kan velge egg fra modeller og ta den vi synes ser aller best ut.

LIKE FORELSKET: Christopher og Jan Thomas har vært kjærester i snart tre år, og i forrige uke feiret de sin ettårs bryllupsdag i Los Angeles. Foto: SCANPIX
LIKE FORELSKET: Christopher og Jan Thomas har vært kjærester i snart tre år, og i forrige uke feiret de sin ettårs bryllupsdag i Los Angeles. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Kjendisstylist Jan Thomas (43) og ektemannen Christopher Mørch Husby (20) drømmer om barn, og ved å kjøpe egg fra en vakker modell, satser ekteparet nå på å få realisert drømmen, skriver VG.

- Hvis verden er full av regler som gjør det vanskelig for oss å adoptere, noe det ser ut til, vil vi oppsøke en klinikk hvor man kan velge egg fra modeller og ta den vi synes ser aller best ut, forklarer Jan Thomas til avisen.

Til VG innrømmer 43-åringen at planen høres litt kynisk ut, men understreker at klinikkene gir full oversikt over modellens genetiske bakgrunn og familiehistorie.


- Du får egget fra kvinnen, og så har klinikkene et arsenal av surrogatmødre som kan bære fram barnet. Dette koster vel omlag en million kroner per barn, og det var vi råd til.


Paret har undersøkt mulighetene om å adoptere barn siden i fjor, men har slitt siden Norge ikke har noe samarbeid med land som tillater adopsjon for homofile. I tillegg er Jan Thomas snart for gammel til å adoptere, mens kjæresten hans er for ung.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901


LES OGSÅ:
- Jeg hadde en filipinsk elskerinne