TAR SAKEN I EGEN HENDER: Jamie Spears tror Kevin Federline er datterens redning, og er villig til å betale store summer for en gjenforening. Foto: All Over Press
TAR SAKEN I EGEN HENDER: Jamie Spears tror Kevin Federline er datterens redning, og er villig til å betale store summer for en gjenforening. Foto: All Over PressVis mer

Vil kjøpe ektemann til Britney

Jamie Spears tilbyr Kevin 73 millioner for å gifte seg med Britney igjen.

LOS ANGELES (Seher.no): Det sies at lykke ikke kan kjøpes for penger, men det mener Britney Spears far, Jamie, bare er tull.

Han er nemlig klar til å betale datterens eksmann, Kevin Federline (30), enorme summer for å gifte seg med henne igjen, skriver Star magazine.

Popprinsessens far skal allerede ha tilbudt Kevin over 73 millioner norske kroner for en gjenforening med Britney.

- Jamie gjør alt i sin makt for å få Kevin til å ta Britney tilbake. Han vet han muligens må punge ut for å få det gjort, og pengene blir i så fall tatt fra Britneys formue som han har kontroll over, sier en kilde til bladet.

For et par uker siden skal Jamie først ha tilbudt Kevin 10 millioner kroner, men han er så desperat at han stadig øker prisen.

- Hans siste tilbud er på nesten 23 millioner. I tillegg vil Kevin få 25 millioner ekstra hvis han flytter inn med Britney innen ett år, og enda 25 millioner hvis han gifter seg med henne igjen, avslører kilden.

Disse pengene vil K-Fed også få beholde selv om Britney skulle velge å skille seg innen to år. Så alt i alt vil firebarnsfaren komme svært godt ut av det.

Jamies ønske om å gjenforene Britney med eksmannen er fordi han vet at hvilken positiv innvirkning K-Fed har hatt på datteren den siste tiden.

- Når Kevin ikke er i livet hennes faller hun helt sammen. Det høres teit ut, men han gjør henne hel, og Jamie vet dette, sier en venn av familien til bladet.

Den trøblete sangeren skal være uvitende om farens planer for henne.

- Det er viktig at dette blir holdt hemmelig for Britney. Hvis hun finner ut av det vil stoltheten hennes få seg en seriøs knekk, og det kan føre til at hun nekter å gifte seg med Kevin igjen - selv om hun egentlig ønsker det.

Men avtalen skal heller ikke være helt i boks ennå. Kevin vil nemlig ha mer enn 73 millioner for å gifte seg igjen.

- Kevin har foreslått 100 millioner, i tillegg til at han nekter å skrive under på en ekteskapsavtale. Dette skal ikke Jamie være spesielt fornøyd med ettersom han synes tilbudet er mer enn sjenerøst nok, sier kilden til Star.

Britney og Kevin giftet seg i 2004 etter kun fem måneder som kjærester. Året etter fikk de sønnen Sean Preston (2 1/2) tett etterfulgt av Jayden James (1 1/2) i september 2006.

I 2007 var skilsmissen mellom paret et faktum.

LES OGSÅ: Selger sex-video med Britney