Vil kjøpe brorens taushet for 2 mill.

- Hans verden har falt sammen og han vet hvor alle likene er begravd, sier kilde om Ryan Giggs' bror.

HOLDER HAN MUNN? - Rhodri har fortalt folk at Ryan vil ha ham til å lukke munnen. Summen som blir tilbudt er 250.000 pund. Stakkers Rhodri føler seg dypt sviktet av Ryan, og vet ikke hva det beste for ham er. Han har vært gjennom et helvete, sier en ve Foto: Scanpix
HOLDER HAN MUNN? - Rhodri har fortalt folk at Ryan vil ha ham til å lukke munnen. Summen som blir tilbudt er 250.000 pund. Stakkers Rhodri føler seg dypt sviktet av Ryan, og vet ikke hva det beste for ham er. Han har vært gjennom et helvete, sier en ve Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Ryan Giggs (37) skal ifølge The Sun ha forsøkt å kjøpe broren Rhodris taushet for 2,2 millioner kroner etter at saken om fotballstjernens forhold til sin egen svigerinne ble kjent.

Giggs skal gjennom åtte år ha hatt et forhold til sin egen brors kone Natasha. Nå frykter Manchester United-spilleren at hans rasende bror skal komme med nye avsløringer, og det vil han for all del unngå.

- Det siste Ryan ønsker er at flere sex-hemmeligheter skal komme ut. Rhodri vet nesten helt sikkert om det er andre jenter i brorens liv, sier en venn av Rhodri til The Sun.


Rhodri skal nå ha fått advokathjelp fra advokatfirmaet Shilling, som er det samme som gikk til retten på vegne av Ryan for å stoppe sakene om hans forhold til Big Brother-stjernen Imogen Thomas.

The Sun mener dette kan være en indikasjon på at Rhodri har tatt brorens «blodpenger», som de kaller det, fordi firmaets salærer er langt utenfor Rhodris budsjett.

Broren viste seg for første gang siden skandalen i går og bekreftet da at han har snakket med Ryan de siste dagene, men mer sa han ikke.

- Rhodri har fortalt folk at Ryan vil ha ham til å lukke munnen. Summen som blir tilbudt er 250.000 pund. Stakkers Rhodri føler seg dypt sviktet av Ryan, og vet ikke hva det beste for ham er. Han har vært gjennom et helvete. Han ruller seg ikke akkurat i penger, så 250.000 pund ville kommet veldig til nytte for ham. Men det er også en del av ham som vil at verdens skal få vite akkurat hvordan Ryan er, og det er ikke helgen-imaget han tenker på, sier en venn av Rhodri til The Sun.

- Han kjenner Ryan bedre enn noen andre. Han vet hvor alle likene er begravd, sier kilden.


Ryan Giggs selv skal ha flyktet til middelhavet med kona Stacey (32) og deres to barn. Mens Rhodri skal ha søkt tilflukt hos sin forlover Will Mellor de siste dagene. Ekteskapet til Natasha, som han har et barn med, skal ikke kunne reddes. Spesielt ikke etter at The Sun denne uken også avslørte at kona hadde gått til seng med den tidligere Manchester United-spillerne Danny Simpson, Phil Bardsley og Dwight Yorke.

- Hans verden har falt sammen. Jeg prøver bare å være en venn og hjelpe ham til å komme over dette, uttalte Mellor torsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er han far til sin egen nevø?