Vil kjøpe Beckhams hus

Kim Kardashian har snakket med flere eiendomsmeglere.

SELGES TIL HØYSTBYDENDE: David og Victoria Beckham vil nå selge sitt gods i britiske Hertfordshire til høystbydende.  Foto: All Over Press
SELGES TIL HØYSTBYDENDE: David og Victoria Beckham vil nå selge sitt gods i britiske Hertfordshire til høystbydende. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (31) har tjent seg rik på å være med i realityserier som «Keeping up with the Kardashians» og «Kourtney & Kim take New York».

Nå skal 31-åringen ifølge The Sun vurdere å investere noe av formuen sin i Storbritannia, ved å kjøpe godset til David og Victoria Beckham.

- Hun har snakket med flere eiendomsmeglere, skriver avisen. En kilde nær stjernen hevder at Kardashian skal være villig til å bla opp over 180 millioner kroner den spektakulære eiendommen i Hertfordshire, som på folkemunne er kjent som «Beckingham Palace».

Ifølge avisen skal Kardashian se på eiendommen som en perfekt europeisk base for sin store familie.

Hverken Kim Kardashian eller David Beckham har foreløpig kommentert kjøpsryktene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snakker om mel-angrepet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer