FILMES: Petter Pilgaard og kjæresten Mari Haugersveen holder i disse dager på med innspillingen av TV2.no-serien «Petter elsker Mari».  Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FILMES: Petter Pilgaard og kjæresten Mari Haugersveen holder i disse dager på med innspillingen av TV2.no-serien «Petter elsker Mari». Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Vil ikke vise frem truseskuffen min

Men resten av livet viser Petter mer enn gjerne på kamera.

SEHER.NO:  Petter Pilgaard (30) ble rikskjendis da han i fjor vant TV3s omstridte realityserie «Paradise Hotel».

Siden den gang har 30-åringen vært et hyppig innslag i mediene, og nå skal han også få en egen tv-serie, skriver VG. 

I disse dager blir Pilgaard og stylistkjæresten Mari Haugersveen  fotfulgt av kameraer som filmer dem i forbindelse med serien «Petter elsker Mari», som skal vises på TV2.no.


Lignende serier har hatt kjempesuksess i USA, og selv om statistikk viser at flesteparten av parene som er med på lignende konsepter ender opp i brudd, er Petter og Mari mer enn villig til å vise frem livene deres på tv.

- Vi er vel dømt til å mislykkes, da, spøker Petter til VG.

Selv om 30-åringen har blitt kjent for sin små-ville oppførsel og elsker å sjokkere, er det visse ting han ikke ønsker å vise på tv.

- Jeg har faktisk sperrer for å la kameraene filme hjemme hos meg. Jeg vil ikke vise frem familiebildene, skoskapet og truseskuffen min. Litt privatliv må man ha, sier han.

Både Petter og Mari er inneforstått med at en slik serie kan skape konflikter dem imellom, og ifølge kjendisparet blir det ekstra trykk på følelsene når hverdagslivet filmes.

Og mens Mari har fått TV 2 til å sensurere litt av hvert, deriblant nærbilder av rumpa hennes, har ikke Petter særlig store skrupler i forhold til å vise frem sin egen kropp. Og nylig stilte han mer enn villig opp på et nakenbilde inspirert av John Lennon og Yoko Onos legendariske Rolling Stones-cover.

- Mari kaller meg en mannlig glamourmodell, så da må jeg jo leve opp til det. Jeg la jo egentlig igjen hemningene mine i 1999, men akkurat det var pinlig. Når man er naken, med masse mannfolk rundt seg - som alle ber deg pakke inn pungen, humrer han. 

Bli fan av Seher.no på Facebook! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!    

LES OGSÅ: - Pilgaards kjæreste i alvorlig bilkrasj