- NÅ HAR HUN GÅTT FOR LANGT: I en undersøkelse utført av nettstedet Popeater, mener hele 61 prosent at Christina Aguilera opptrer for dristig i sin nye musikkvideo. Foto: Stella Pictures
- NÅ HAR HUN GÅTT FOR LANGT: I en undersøkelse utført av nettstedet Popeater, mener hele 61 prosent at Christina Aguilera opptrer for dristig i sin nye musikkvideo. Foto: Stella PicturesVis mer

- Vil ikke være seg selv

Christina tar «dristig» til nye høyder i sin nye musikkvideo «Not Myself».

SEHER.NO: Christina Aguilera (29) er igjen aktuell i rampelyset med sangen «Not Myself», som hadde videopremiere denne uken. Sangen handler om det å ikke være «seg selv» hele tiden - og dette er definitivt ulikt det vi har sett fra sangstjernen den siste siden.

- Det er en veldig sexy video som tar for seg forskjellige nyanser av det å ikke være meg selv, sier Aguilera til bladet US Weekly, og referer til navnet på sangen.

Aguileras scenepersonligheter har vært flere, fra sexy - på grensen til over-sexy, uskyldig, og den siste tiden har hun fokusert på å være vakker og moderlig.

- Gi oss den vakre, søte Christina tilbake. Vi vil ikke ha X-Tina, skriver nettstedet PopEater.

Nettstedet har også gjennomført en undersøkelse, hvor hele 61 prosent av leserne mener at Christina har gått for lagt denne gangen.

«Dette virker som et over-sexy stunt, for å få oppmerksomhet», er en av tilbakemeldingene etter sangen ble offisielt lansert i går.

Christina har fått kritikk for å plukke opp et tips eller to fra den kontroversielle sangeren Lady Gaga, fra flere kanter, også av rapperen Akon.

Hun blir kritisert for å prøve å kopiere «Bad Romance»-stjernen. Men Aguilera fans slår tilbake og påpeker at Aguilera har hatt platinablondt hår og sjokkerende popvideoer i snart et tiår.

Singelen er produsert av Polow Da Don og skrevet av 23 år gamle Ester Dean, som også står bak Rihannas freidige «Rude Boy» sammen med Stargate, skriver 730.no.

SE DEN DRØYE VIDEOPREMIEREN HER.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hva har skjedd med Christina?