KJENDISKRIG: Da Synnøve ble programleder for "Sporlight" ble det spådd kjendiskrig mellom henne og Dorthe Skappels "God Kveld, Norge". Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
KJENDISKRIG: Da Synnøve ble programleder for "Sporlight" ble det spådd kjendiskrig mellom henne og Dorthe Skappels "God Kveld, Norge". Foto: Tor Lindseth/Se og HørVis mer

Vil ikke være realitykjendis

Den tidligere reality-deltageren klar for mer TV.

SEHER.NO: Vakre Synnøve Skarbø (38) ble først kjent gjennom deltakelsen i realityserien "Muldvarpen" i 2001.

Men selv om hun, ifølge Se og Hør, erkjenner at serien var hennes vei til kjendisstatus, ønsker hun ikke å bruke betegnelsen "realitykjendis" om seg selv.

Det til tross for at hun blir å se som programleder for en rekke realitydeltakere i TVNorge-satsningen "Wipeout" som kommer på skjermene neste år.

- Nei, ikke i det hele tatt. Det er ingen som ser på Christer Falck eller Gaute Grøtta Grav som realitykjendiser heller. Selv om de har deltatt i "Robinson" og "Farmen", uttaler blondinen til Se og Hør.

Synnøve, som tidligere har blitt kåret til en av Norges mest sexy kvinner, er heller ikke ukjent med programlederrollen.

Hun har de siste årene ledet både "Make My Day", "Bolig til salgs", "Peking Express" og Spotlight; hvorav sistnevnte ble sett på som en kjendiskrig mellom henne og Dorthe Skappel.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Stripper for den kulørte pressen