- Vil ikke utsette kroppen min for en baby

TV-stjernens uttalelser skaper bølger i USA.

SKAPTE BØLGER: Jillian Michaels fikk mange kritiske kvinner på nakken etter at hun sa hun ikke ville utsette kroppen sin for en baby. Nå hevder hun at hun har blitt misforstått i intervjuet. Foto: All Over Press
SKAPTE BØLGER: Jillian Michaels fikk mange kritiske kvinner på nakken etter at hun sa hun ikke ville utsette kroppen sin for en baby. Nå hevder hun at hun har blitt misforstått i intervjuet. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den amerikanske TV-stjernen og treningsspesialisten Jillian Michaels (37) - best kjent fra slankeprogrammet «The Biggest Loser»- satte mange sinner i kok, da hun i et intervju med bladet Women's Health avslørte at hun ikke ville bli mamma på vanlig måte.

- Jeg klarer ikke gjøre noe sånt mot kroppen min, jeg vil ikke utsette den for en baby, sa hun til bladet.

Istedenfor å føde selv, har Jillian søkt om å få adoptere et barn fra republikken Kongo i Afrika.

- Papirarbeidet er gjort. Det kan ta seks måneder, ett år to år eller i morgen, sier hun.

Uttalelsene førte imidlertid raskt til kritikk fra flere amerikanske kvinner, som hevdet Jillian var forfengelig og et usunt forbilde for andre kvinner.

Nå hevder TV-stjernen at hun har blitt misforstått og at det er medisinske årsaker til at hun vil adoptere.

- Jeg har hele livet hatt problemer med eggstokkene og fått høre at jeg kan få problemer med å bli gravid. Jeg har aldri sagt at jeg aldri vil få barn på egen hånd, eller at en graviditet ødelegger kvinnekroppen, sier hun til nettsiden momlogic.com.

Etter at hun tidligere i år sa opp jobben i «The Biggest Loser», har Jillian takket ja til å bli med i diskusjonsprogrammet «The Doctors», hvor hun skal sitte i et ekspertpanel.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi har fått en baby