Melania Trump

- Vil ikke tilbake

Ifølge kilder til CNN ønsker ikke Melania Trump seg tilbake i Det hvite hus, dersom ektemannen skulle bli valgt som president for neste periode.

FØRSTEKVINNE: Melania Trump har holdt en lav profil både før og etter perioden som førstekvinne, sammenliknet med foregående kvinner i samme posisjon. Her avbildet i 2018. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
FØRSTEKVINNE: Melania Trump har holdt en lav profil både før og etter perioden som førstekvinne, sammenliknet med foregående kvinner i samme posisjon. Her avbildet i 2018. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens Donald Trump (75) uttaler seg om sin politiske fremtid og har sagt flere ganger at han vil stille til valg før neste periode, er det én vesentlig person som er stille.

Kona Melania Trump (51) har trukket seg ut av rampelyset siden hun forlot Washington og Det hvite hus i januar. Den tidligere førstedamen er blitt omtalt som den mest private presidentfruen i moderne tid.

Vi kjenner blant andre til Laura Bush og Michelle Obama, som begge sto sentralt i medienes søkelys under og etter deres perioder som førstekvinner.

- Ikke et ønske om å returnere

Ekspresidentens kone har bare blitt sett offentlig én gang i sommer, da hun ble foreviget utenfor Trump Tower i New York, sammen med sin sønn i juli. Utover det, og noen tilfeldige glimt fra Trumps Bedminister Golf Club, har Melania ikke vist seg foran et kamera.

Søndag skriver CNN at 51-åringen slettes ikke har noe ønske om returnere til det offentlige liv. Ifølge kilder kanalen har snakket med har hun uttalt til venner at hun ikke har til hensikt å støtte ektemannens politiske ambisjoner.

Hun skal også ha sagt at hun ikke ønsker seg tilbake til presidentboligen i Washington.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.