- Vil ikke tenke på hvor stor rumpa mi er

Høygravide Kate Winslet synes slankepresset i Hollywood er latterlig.

SEOGHØR.NO: Høygravide Kate Winslet (38) strålte sterkere enn alle de andre stjernene på den røde løperen mandag kveld. I desember er skuespilleren ventet å føde sitt tredje barn, men briten lot ikke det hindre henne fra å delta på premieren av sin siste film «Labor Day».

Skjønnhetspresset er enormt i filmbransjen, og flere stjerner planlegger allerede før fødselen hvordan de skal miste de ekstra babykiloene.

VAKKER: Kate Winslet viste stolt frem magen på mandagens premiere av "Labour Day" i London.  Foto: FameFlynet
VAKKER: Kate Winslet viste stolt frem magen på mandagens premiere av "Labour Day" i London. Foto: FameFlynet Vis mer

Å få tilbake sin normale figur er i motsetning til mange andre filmkollegaer ikke en prioritering for Winslet, som ikke planlegger noen slankekur eller treningsregime etter fødselen.

- Jeg er 37 år gammel. Vi har bare et liv. Jeg ville ikke bruke tiden på å tenke på hvor stor rumpa mi er, sier hun til Time Out London.

Kim Kardashian fødte North West i sommer og låste seg inne etter fødselen for å få tilbake sin gamle figur. Men Kate synes slankepresset er latterlig.

- Jeg vil være så frisk jeg kan og ha det så gøy som jeg klarer. Jeg vil være der for barna mine. Det er mine prioriteringer, ikke å ha en flat mage.

TREDJE BARN: Dette blir Kates tredje barn, og ektemannen Ned Rocknrolls første. Paret giftet seg i hemmelighet i fjor. Foto: FameFlynet Sweden
TREDJE BARN: Dette blir Kates tredje barn, og ektemannen Ned Rocknrolls første. Paret giftet seg i hemmelighet i fjor. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

I vinter i fjor giftet Kate seg med Ned Rocknroll og det er parets første barn sammen. Winslet har vært gift to ganger tidligere med regissør Sam Mendes og Jim Threapleton. Hun har barna Mia Honey Threapleton (13) og Joe Alfie Winslet Mendes (10).

I «Labor Day» spiller Kate en alenemor som sammen med sin tenåringssønn skjuler en fange på rømmen, spilt av Josh Brolin.

Se trailer fra filmen her:

LES OGSÅ: Drar på bryllupsreise til verdensrommet