Aleksander Hetland:

Vil ikke svare på dette

- Det vil jeg helst ikke kommentere.

VIL IKKE SVARE: Aleksander Hetland vil ikke røpe noe om sivilstatusen sin. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
VIL IKKE SVARE: Aleksander Hetland vil ikke røpe noe om sivilstatusen sin. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Fredag kveld gikk Norges første Reality Awards av stabelen, der kjendisnorge tok turen til Fornebu for å hylle det beste innenfor norsk reality.

På den rød løperen dukket blant andre Aleksander Hetland (39) opp. Han kom sammen med sin «Skal vi danse»-partner Helene Spilling (25).

De er for øyeblikket opptatt med å trene til kveldens sending, men hadde tatt seg fri for å ta turen til Reality Awards.

SKAL VI DANSE: Helene Spilling og Alexander Hetland svarte på romanseryktene under premieren på «Skal vi Danse - Allstars». Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Under denne ukens episode av «Dansebobla» kom det frem at Hetland skal danse til en sang han beskriver som sart og «med veldig mye motstridende emosjoner».

- Det handler om et brudd eller tapt kjærlighet, fortalte Hetland i episoden.

Videre fortalte 39-åringen at han vil at lørdagens dans skal gjenspeile hvordan han selv har opplevd brudd.

Da Se og Hør møtte den tidligere svømmeren på den rød løperen før prisutdelingen, kunne han røpe at dansen betyr mye for ham.

- Hva betyr det for deg å danse til en slik sang?

FAVORITT: Etter at «Skal vi danse»-casten ble sluppet, har Norsk Tipping utpekt Alexander Hetland, som vant konkurransen i 2019, som favoritt. Dette hadde han å si om favorittstempelet før oddsen ble satt. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

- Det betyr mye. Jeg må gå inn i noen følelser som ligger der fra tidligere. Jeg vil jo gjerne gjøre dansen riktig, og vise de følelsene. Jeg tror jeg skal klare det.

Hetland har vært sparsommelig når det kommer til å kommentere kjærlighetslivet sitt. I «Dansebobla» kan man tolke at den tidligere svømmeren har gått gjennom flere brudd.

- Det er nok en forskjell fra de tidligere dansene, hvor jeg har følt at jeg har gått inn i en rolle. Men nå kan jeg i mye større grad kanskje høste erfaring fra eget liv. Dette her er noe som har skjedd meg flere ganger, så jeg vet akkurat hvordan det er og jeg tar nok mye fra det, forteller han i episoden.

På spørsmål fra Se og Hør om hvorvidt han for øyeblikket selv står i en tøff kjærlighetssituasjon, er han rask med å svare:

- Nei, det gjør jeg ikke.

SLIKKET: Det ble en het dans mellom Aleksander Hetland og Helene Spilling i «Skal vi danse». Video: TV 2. Repoter: Luna Lea Vis mer

- Kan du si noe om sivilstatusen din?

- Det vil jeg helst ikke kommentere.

LES OGSÅ: Her er vinnerne!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer