Hugh Grant:

Vil ikke spille skandaleprins

En film om prins Andrew er på trappene.

NEKTER: Hugh Grant avkrefter at han skal spille skandaleprinsen Andrew i en ny spillefilm. Foto: Adam Davy / Pa Photos / NTB
NEKTER: Hugh Grant avkrefter at han skal spille skandaleprinsen Andrew i en ny spillefilm. Foto: Adam Davy / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

I 2019 var det nok mange rojale fans som satte kaffen i halsen. Den en gang respekterte prins Andrew (62) stilte nemlig opp i et intervju med BBC, hvor han måtte svare på en rekke anklager om overgrep og vennskapet med den overgrepsanklagede finansmilliardæren Jeffrey Epstein.

Intervjuet fikk massiv oppmerksomhet i ettertid, både som følge av bisarre uttalelser fra prinsen - som at han ikke er i stand til å svette, men også anklagene mot ham.

Virginia Giuffre er blant ofrene som har fortalt om at hun ble tvunget til samleie med prinsen.

- Prins Andrew har gravd sin egen grav, sa Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng etter at intervjuet hadde blitt sendt.

Denne uken meldte flere medier, deriblant Deadline, at det skal lages film om intervjuet, som skal få tittelen «Scoop».

PRINS PÅ FEST: Prins Andrew sier i et intervju at han ikke skjønner hvordan han har fått stempelet som «partyprins», da han ikke lenger fester. Bilder av prinsen i Saint-Tropez sier det motsatte. Foto: Coleman-Rayner / Stella Pictures. Klipp: Emilie Rydning Vis mer

Tar bladet fra munnen

Kort tid etter at nyheten om filmen ble kjent, begynte ryktene om at det var «Notting Hill»-skuespiller Hugh Grant (61) som skulle spille prinsen. Deadline var blant mediene som omtalte skuespilleren som en ubekreftet kandidat til rollen.

Overfor Independent tar nå Grant selv bladet fra munnen, og hevder at det ikke stemmer.

- Jeg har ikke hørt noe, sier 61-åringen til den britiske storavisen.

I et innlegg på Twitter skriver han også følgende:

«Nei, jeg skal ikke det. Aldri hørt om det».

Filmen skal ta for seg prinsens forhold med avdøde Epstein, hvordan BBC håndterte det famøse intervjuet og hvordan de fikk overtalt prins Andrew til å stille opp.

- Hvordan har det seg at han (prins Andrew red.anm.) besluttet at det var en god idé å stille opp i et stort, langt intervju med Emily Maitlis på BBC?, spør manusforfatter Peter Moffat retorisk til Deadline.

LES OGSÅ: Prinsen slaktes for intervju

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer