Hugh Grant:

Vil ikke spille skandaleprins

En film om prins Andrew er på trappene.

NEKTER: Hugh Grant avkrefter at han skal spille skandaleprinsen Andrew i en ny spillefilm. Foto: Adam Davy / Pa Photos / NTB
NEKTER: Hugh Grant avkrefter at han skal spille skandaleprinsen Andrew i en ny spillefilm. Foto: Adam Davy / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

I 2019 var det nok mange rojale fans som satte kaffen i halsen. Den en gang respekterte prins Andrew (62) stilte nemlig opp i et intervju med BBC, hvor han måtte svare på en rekke anklager om overgrep og vennskapet med den overgrepsanklagede finansmilliardæren Jeffrey Epstein.

Intervjuet fikk massiv oppmerksomhet i ettertid, både som følge av bisarre uttalelser fra prinsen - som at han ikke er i stand til å svette, men også anklagene mot ham.

Virginia Giuffre er blant ofrene som har fortalt om at hun ble tvunget til samleie med prinsen.

- Prins Andrew har gravd sin egen grav, sa Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng etter at intervjuet hadde blitt sendt.

Denne uken meldte flere medier, deriblant Deadline, at det skal lages film om intervjuet, som skal få tittelen «Scoop».

Tar bladet fra munnen

Kort tid etter at nyheten om filmen ble kjent, begynte ryktene om at det var «Notting Hill»-skuespiller Hugh Grant (61) som skulle spille prinsen. Deadline var blant mediene som omtalte skuespilleren som en ubekreftet kandidat til rollen.

Overfor Independent tar nå Grant selv bladet fra munnen, og hevder at det ikke stemmer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.