VIL IKKE SPILLE PÅ PUPPENE: Noor Kamill hevder hun vil bruke psykologisk taktikk og ikke kroppen for å kapre guttas oppmerksomhet i "Paradise Hotel". Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
VIL IKKE SPILLE PÅ PUPPENE: Noor Kamill hevder hun vil bruke psykologisk taktikk og ikke kroppen for å kapre guttas oppmerksomhet i "Paradise Hotel". Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Vil ikke spille på silikonen

Men Paradise-duoen Ida og Noor angrer ikke på operasjonene.

SEHER.NO: 9. mars er det klart for premieren på TV3s nye reality-storsatsing "Paradise Hotel" - hvor fem norske gutter og seks norske jenter skal kjempe om en premiepott på 300 000 kroner.

Blant de seks jentene er Ida Gran (21) og Noor Kamil (23) - som begge har erfaring som glamourmodeller. Og i likhet med veldig andre jenter i den bransjen har de begge for lengst forstørret brystene sine med silikoninnlegg.

Men selv om de er de to eneste jentene med kunstige attributter på "Paradise Hotel", føler ikke duoen at den økte størrelsen på brystene gir dem noen fordeler i kampen om Paradise-tronen.

- Jeg vet at utseendet er en av mine styrker, men jeg planlegger å komme langt ved å komme i kontakt med alle. Jeg er flink til å føye meg etter andres personlighet, sier Noor til Seher.no.

Hun insisterer på at det ikke var ønsket om oppmerksomhet fra gutta, som fikk henne til å legge seg under kniven.

- Jeg har tatt silikon for min egen del, og det må andre jenter gjerne gjøre også. Det viktigste er at man ikke lar seg presse til noe man ikke vil, sier Noor Kamil - som avslører at hun har lagt inn 360 gram ekstra i hvert bryst.

Ida Gran fikk selv erfare at plastisk kirurgi ikke er risikofritt da hun fikk betennelse i puppene under Paradiseoppholdet.

- Smerten var så stor at det føltes som om jeg skulle revne. Jeg slet med å sove og fikk heller ikke bade, så det blir lenge til en eventuell neste operasjon. Men nå går det bedre, sier Ida - som har lagt inn 400 gram silikon i hvert bryst.

Og skal vi tro de mannlige deltakerne, har kunstige pupper liten betydning for hvilke jenter de vil alliere seg med.

- Jeg synes naturlige jenter er kjempebra, men forstår det hvis jenter legger inn silikon fordi vil ha det bedre med seg selv. Men selv synes jeg det er viktigere med lojalitet og at en kvinne er sjarmerende, trivelig og god, sier Øystein Wanoa (22) til Seher.no.

Alle de andre mannlige deltakerne støtter Wanoas syn, men Petter Pilgaard (29) innrømmer at han kanskje kan skifte litt mening underveis.

- Jeg er en puppemann, og har slett ikke noe imot jenter med silikon, så lenge de ikke er så store at det ser dumt ut, ler han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring 93076767!

LES OGSÅ: Møtte eksen på Paradise