NAKEN: Taylor føler at uansett hva hun sier om sex, så ser folk for seg henne naken... Foto: All Over Press
NAKEN: Taylor føler at uansett hva hun sier om sex, så ser folk for seg henne naken... Foto: All Over PressVis mer

Vil ikke snakke om sex

- Uansett hva jeg sier, ser folk meg for seg naken...

SEHER.NO: Countrystjernen Taylor Swift (19) har, på tross av kjendisstatusen, levd et nokså beskyttet liv.

Og i et ferskt intervju med Rolling Stone magazine forteller 19-åringen at hun aldri har røkt en sigarett eller drukket en dråpe alkohol, og at hun fortsatt bor med foreldrene sine.

For selv om popstjernen har datet en av the Jonas Brothers og opptrådd på Grammy-utdelingen, føler hun seg ganske uskyldig.

Og sex vil hun ikke snakke om engang.

- Jeg føler at uansett hva jeg sier om hva jeg gjør eller ikke gjør, så ser folk meg for seg naken. Derfor forsøker jeg, så mye som mulig, å unngå det der. Det er for å beskytte meg selv egentlig, forteller hun.

Popyndlingen forteller også at det faktisk var en stund der hun lot seg fasinere av mer rebelske stjerner som Paris Hilton og Lindsay Lohan, men at hun selv aldri vil følge i samme spor som dem.

- Når du mister noens tillit, så er den mistet, og det er mange mennesker der ute som stoler på meg nå. Det å være rebelsk er hva du gjør det til. Når du har vært på turné i to måneder sammenhengende og deretter kan sette deg i bilen din og kjøre hvor du vil, det kan føles rebelsk av og til,sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Han kan trenge litt sol!