VAKRE VENNINNER: Minka Kelly (t.v) og Leighton Meester spiller mot hverandre i filmen «The Roommate». Her er de to på en visning av filmen i Hollywood i januar.  Foto: All Over Press
VAKRE VENNINNER: Minka Kelly (t.v) og Leighton Meester spiller mot hverandre i filmen «The Roommate». Her er de to på en visning av filmen i Hollywood i januar. Foto: All Over Press Vis mer

- Vil ikke slanke meg resten av livet

Den vakre skuespilleren har ikke veid seg på lenge.

Publisert
SEHER.NO: Den stigende stjernen Minka Kelly (30) lar seg ikke kue av slankehysteriet i Hollywood. Det påstår hun i hvert fall selv i et intervju med bladet Self.

Kelly er snart aktuell i filmen «The Roommate» sammen med «Gossip Girl»-skuespiller Leighton Meester (24), men hun spiser det hun vil - til tross for skjønnhetspresset på den røde løperen.

- Jeg vil ikke gå på diett resten av livet. Hvis man ikke unner seg det man har lyst på, særlig når det gjelder noe så enkelt som mat, så ender man bare opp som mindre sunn, sier hun i intervjuet ifølge UsMagazine.

Den vakre 30-åringen sier at hun elsker junk food og bedyrer at hun gjerne spiser det. Men ikke uten å veie opp utskeielsene med pinlig sunn mat ellers, vel å merke:

-En typisk dag spiser jeg eggehviter og havregrøt til frokost, en salat med proteiner til lunsj og fisk med grønnsaker til middag, lister hun opp. 

Selv om skuespilleren riktignok ikke spiser cheeseburger og pommes frites hver dag, er det likevel én usunn ting hun unner seg daglig, innrømmer hun:

- Jeg føler ikke at middagen er over før jeg får meg noe søtt. Og da spiser jeg heller et stykke ekte sjokoladekake enn en stabel med sukkerfrie kjeks!

Ok, Minka Kellys matvaner kan kanskje ikke kalles noen slankekur sammenlignet med andre Hollywood-stjerners, men la oss ikke glemme en viktig presisjon:

- Da spiser jeg heller et lite stykke ekte sjokoladekake. Alt handler om moderasjon, understreker skuespilleren.  
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Slank deg - hvis ikke blir det slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer