- Vil ikke skje igjen

Sara Bejlek (16) åpner opp etter at video av feiring gikk viralt.

UPASSENDE: Sara Bejlek vant mot britiske Heather Watson i US Open Grand Slam, men feiringa har skapt reaksjoner. Video: Twitter @TheBoiledEgg. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer
Publisert

Sara Bejlek (16) fikk seg en opptur i US Open-kvalifiseringen mot Heather Watson, men det var ikke seieren som stjal overskriftene i ettertid.

Det skyldes seiersbildene etter at Sara Beljeksetter hadde vunnet 2-1 i sett mot briten. Seansen startet normalt da 16-åringen takket motstanderen sin for kampen, men det sporet fort av da Beljek gikk bort til pappa Jaroslav Bejlek.

På videoen som gikk viralt på Twitter fikk man se 16-åringen bli klappet på rumpa av faren, som deretter kysset datteren på munnen. Beljek gikk deretter videre til treneren sin, som nærmest kopierte farens manøver, men det skal påpekes at han droppet kysset.

I AKSJON: Sara Bejlek fra US Open-oppgjøret mot Liudmila Samsonova. Foto: IPA
I AKSJON: Sara Bejlek fra US Open-oppgjøret mot Liudmila Samsonova. Foto: IPA Vis mer

Det fikk reaksjonene til å hagle og det ble stilt haugevis av spørsmål i Twitter-tråden.

Nå svarer Bejlek på reaksjonene:

- Jeg så videoen. Det var en spontan reaksjon fra hele laget. Det kan sikkert virke ubehagelig for noen, men vi har allerede diskutert det med teamet. Det vil ikke skje igjen, forteller hun til iSport.

LETTKLEDD: Tidligere tennisspiller Ashley Harkleroads karriere har tatt en uventet vending. Video: Tiktok / @Ashley_harkleroad Vis mer

Hun fortsetter:

- Han er faren min og vil alltid være det. Og jeg har kjent treneren min siden jeg var åtte år gammel. Hvis noe liknende hadde skjedd i Tsjekkia, ville ingen ville reagert. Men siden vi er i USA, kommenterer alle det. Som tidligere nevnt, har vi snakket sammen og det vil ikke skje igjen.

Det er i hvert fall sikkert at det ikke kommer noen liknende scener fra US Open med det første. Tirsdag var eventyret over for Beljek etter nederlaget mot Liudmila Samsonova.

LES OGSÅ: Går viralt: - Er ikke han død?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer