- Vil ikke se ut som en 25-åring

Hun er forsiktig med sminken, og operasjon er uaktuelt.

NEKTER Å OPERERE: Skjønnhetsoperasjon er fullstendig uaktuelt for Cate Blanchett. Foto: Stella Pictures
NEKTER Å OPERERE: Skjønnhetsoperasjon er fullstendig uaktuelt for Cate Blanchett. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den australske skuespilleren Cate Blanchett insisterer på at hun ikke er interessert i å se yngre ut enn sine 41 år. Og plastisk kirurgi er da helt uaktuelt.

- Det er så mye press og frykt for å operere seg, men jeg er virkelig ikke interessert i å se ut som en 25-åring igjen, sier hun ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Stjernen sier hun prøver å unngå å gå i sminkefellen, som hun mener mange kjendiser går i når de blir eldre.

- Det er en fristelse som kommer når man blir eldre, at man ønsker å bruke mer sminke. Men jeg prøver å se naturlig ut. Hvis man har alt for mye sminke på, virker det hele som en maske.

Blanchett, som er mor til sønnene Dashiell (8), Roman (6) og Ignatius (2), har tidligere vært høyt på kåringer over «de beste Hollywood-mødrene».

- Å være skuespiller er en veldig vanskelig jobb når man har barn. I det første året prøvde vi bare å skjerme dem fra pressen så godt som mulig, sånn at livene deres nesten er hermetisk lukket. Vi ønsker bare å gjøre det som er interessant for dem, kle seg ut, spille roller og fortelle historier.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Blanchett skadet under Ullmann-oppsetning