FULL KRANGEL: Ordene haglet da Kate Moss og Gwyneth Paltrow var i Mexico. Foto: All Over Press
FULL KRANGEL: Ordene haglet da Kate Moss og Gwyneth Paltrow var i Mexico. Foto: All Over Press Vis mer

- Vil ikke se ut som deg når jeg blir gammel

Kate Moss og Gwyneth Paltrow røk i tottene på hverandre på stranden.

Publisert
SEOGHØR.NO: Det gikk ikke stille for seg da Kate Moss (38) og Gwyneth Paltrow (39) nylig var i Mexico, i anledning Sir Philip Greens 60-årsdag.

Da Paltrow tok seg en joggetur på stranden, klarte ikke Moss å holde seg, og kom med en kommentar som tydelig hintet til at Paltrow er for tynn.

«Hey, hva er det du egentlig jogger for?», skal Moss ha ropt syrlig ifølge The Sun.

Paltrow svarte følgende:

«Det er så jeg slipper å se ut som deg når jeg blir gammel.»

Den britiske tabloidavisen skriver at Moss er som den kuleste jenta i skolegården i tenåringsalderen som ingen tør å si imot. Hun skal ha blitt helt satt ut da hun hørte kommentaren fra Paltrow, og fyrte tilbake:

«Hvorfor spiser du ikke karbohydrater, for helvete?»

- Feiden var alt det ble snakket om under middagen senere på kvelden. Alle lo og gjorde narr av det. Kate blir sett på som dronningen av den kuleste gjengen, men det er visst ikke alle som klarer å holde seg, sier en kilde til avisen.

Blant gjestene hos Topshop-sjefen Green var Kate Hudson og Matt Bellamy, Robbie Williams, Stevie Wonder, samt Paltrows ektemann Chris Martin og Moss' ektemann Jamie Hince.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slik får du Gwyneths modellkropp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer