Gemma og Michael Owen:

- Vil ikke se kyssing!

Fotballegenden kaster sin dom over datterens realitydeltakelse.

«LOVE ISLAND»: Mandag 13. juni er det premiere på den nye sesongen av «Love Island UK». Vi har tatt en titt på deltakerne. Video: TV2/Youtube. Reporter: Nora Skavhaug Vis mer
Publisert

I slutten av mai ble den nye casten til det populære datingprogrammet «Love Island UK» sluppet, til stor begeistring for mange.

Da ble det blant annet kjent at kjendisdatter Gemma Rose Owen (19) skal ta steget inn i rampelyset.

«Den dårligste bevarte hemmeligheten er ute. Gemma kommer til skjermene deres hele sommeren», skrev hun til et bilde av seg selv på Instagram.

Owen er datter av den tidligere britiske fotballstjernen Michael Owen (42), som blant annet spilte for klubber som Liverpool, Real Madrid og Manchester United.

Årets sesong hadde premiere på britisk TV denne uken, og nå har faren gitt sin dom om datterens deltakelse.

- Ikke tving meg

Gemma er fotballegendens eldste datter, og i et nytt intervju med Daily Mail forteller han at han, som fedre flest, følte det var ukomfortabelt å se sin 19 år gamle datter dele seng med en åtte år eldre fyr.

- Det er ikke noe en far ønsker å se, er det?, sier han.

På skjermen danset hans «lille stolthet» i bikini, samt la seg i sengen med den åtte år eldre deltakeren Davide. I intervjuet kommer det frem at reglene for realitykonkurransen - at deltakerne må dele seng med det motsatte kjønn - sjokkerte ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer