Gemma og Michael Owen:

- Vil ikke se kyssing!

Fotballegenden kaster sin dom over datterens realitydeltakelse.

«LOVE ISLAND»: Mandag 13. juni er det premiere på den nye sesongen av «Love Island UK». Vi har tatt en titt på deltakerne. Video: TV2/Youtube. Reporter: Nora Skavhaug Vis mer
Publisert

I slutten av mai ble den nye casten til det populære datingprogrammet «Love Island UK» sluppet, til stor begeistring for mange.

Da ble det blant annet kjent at kjendisdatter Gemma Rose Owen (19) skal ta steget inn i rampelyset.

«Den dårligste bevarte hemmeligheten er ute. Gemma kommer til skjermene deres hele sommeren», skrev hun til et bilde av seg selv på Instagram.

Owen er datter av den tidligere britiske fotballstjernen Michael Owen (42), som blant annet spilte for klubber som Liverpool, Real Madrid og Manchester United.

Årets sesong hadde premiere på britisk TV denne uken, og nå har faren gitt sin dom om datterens deltakelse.

«5 i uka»: Første episode av det nye datingkonseptet byr på både tårer og baksnakking. Video: TV 2 Vis mer

- Ikke tving meg

Gemma er fotballegendens eldste datter, og i et nytt intervju med Daily Mail forteller han at han, som fedre flest, følte det var ukomfortabelt å se sin 19 år gamle datter dele seng med en åtte år eldre fyr.

- Det er ikke noe en far ønsker å se, er det?, sier han.

STOLTHET: Gemma er Michael Owens eldste barn. Nå deltar hun på kjærlighetsreality. Foto: Scott Heppell / AP Photo / NTB
STOLTHET: Gemma er Michael Owens eldste barn. Nå deltar hun på kjærlighetsreality. Foto: Scott Heppell / AP Photo / NTB Vis mer

På skjermen danset hans «lille stolthet» i bikini, samt la seg i sengen med den åtte år eldre deltakeren Davide. I intervjuet kommer det frem at reglene for realitykonkurransen - at deltakerne må dele seng med det motsatte kjønn - sjokkerte ham.

- Heldigvis for meg var det ingen fysisk kontakt. Gemma hadde ryggen sin til fyren. Det var masse rom mellom dem. Jeg tenkte bare: «Flink jente». Ingen far vil se fysisk kontakt. Jeg vil i hvert fall ikke det, sier han videre, og fortsetter:

- Hvis det er fysisk kontakt tror jeg at jeg kommer til å kaste noe på skjermen. Jeg vil ikke se kyssing. Ikke tving meg til å se kyssing!

HØY PULS: Deltakerne skal øke pulsen til hverandre i «Love Island UK», og det går ikke helt som det skal for Liberty. Video: Rød Løper / Viaplay Vis mer

- Den verste nyheten

42-åringen har også barna James (16), Emily (14) og Jessica (12) med kona Louise Bonsall, men forklarer at Gemma, som er eldst, fremdeles er parets «lille baby».

Derfor var han heller ikke veldig fornøyd da datteren først delte nyheten om at hun skulle delta i realityprogrammet, som blir sett av millioner.

- Jeg har aldri sett det, men jeg hadde en formening om «Love Island». En negativ formening. Jeg tror mange fedre vil mene at dette er den verste nyheten. Min første reaksjon var «Nei, ikke gjør det!».

Fotballstjernen er imidlertid sikker på at datteren klarer å oppføre seg på skjermen, og er ikke bekymret - fordi han mener han har oppdratt henne godt.

LES OGSÅ: - Brudd for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer