Vil ikke røpe når de blir foreldre

- Når det skjer vil alle få vite det, sier Jan Thomas Mørch Husby.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Helt siden romansen ble kjent har kjendisstylist Jan Thomas (45) og ektemannen Christopher Mørch Husbys forhold skapt overskrifter. Særlig aldersforskjellen på 22 år har vekket oppsikt.

I 2009 giftet de seg, og på sommershowet «Ta meg til havet» i Larvik onsdag kveld virket de to mer forelsket enn noen gang. Paret forteller at de foretrekker å være sammen hjemme foran å gå på rød løper.

- Vi koser oss utrolig mye sammen. Vi reiser og jobber syv dager i uken og har ikke mye fritid, men den tiden vi har bruker vi gjerne sammen i stedet for med mange andre mennesker, sier Jan Thomas.


Paret har lenge vært åpne om at de ønsker seg barn, og har fått mye oppmerksomhet rundt sine uttalelser. I fjor skrev Se og Hør at de har valgt sted og byrå i USA som skal hjelpe dem, men at de ikke har valgt surrogatmor ennå.

Jan Thomas og Christopher vil ikke røpe når de blir foreldre.

- Prosessen går sin gang. Jeg føler at det er en privatsak, men når dagen kommer vil alle få vite det, sier kjendisstylisten.

45-åringen er Se og Hørs faste motepoliti, og selv om han hadde kvelden fri kunne han ikke la vær å vurdere gjestenes antrekk.

- Når det er sommer er man litt lettkledd og velger lysere farger. Jeg har sett meg rundt og det er jo ymse innslag. Jeg har sett seksere og jeg har sett enere, sier han lattermildt.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Slik kler du deg pent på budsjett   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer