Jennifer Lopez og Ben Affleck:

- Vil ikke miste hverandre denne gangen

Superparet skal ønske å ta forholdet enda et steg videre - igjen.

LYKKELIGE DAGER: Det er helt tydelig at Ben Affleck og Jennifer Lopez igjen har funnet tonen. Foto: Splash News / NTB
LYKKELIGE DAGER: Det er helt tydelig at Ben Affleck og Jennifer Lopez igjen har funnet tonen. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Romansen mellom det tidligere stjerneparet Ben Affleck (49) og Jennifer Lopez (52) har blitt heftig omtalt i flere uker. Duoen, som var blant Hollywoods hotteste par frem til bruddet i 2004, skal nemlig etter alt å dømme ha funnet tilbake til hverandre.

Flere ganger har de da også blitt tatt på fersken av både kilder og fotografer.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Stormforelsket

Til US Weekly forteller en kilde at paret nå helt seriøst vurderer å gifte seg.

- De er begge stormforelsket og er det noe de ikke vil, så er det å miste hverandre denne gangen, forteller den ikke-navngitte kilden.

Paret forlovet seg også i november 2004, etter at Affleck skal ha fridd til Lopez med en diamantring designet av Harry Winston.

Etter forlovelsen den gang hadde 52 år gamle Lopez vanskeligheter med å forklare når de to egentlig falt for hverandre.

- Det er vanskelig å tidfeste. Vi var venner først, det er det ærlige svaret, sa hun den gang til Datelines Pat O'Brien.

Avlyst bryllup

Historien endte i at de avlyste bryllupet grunnet «overdreven interesse i media». Drøye fire måneder senere kom nyheten om at forholdet var over.

Kilden US Weekly har snakket med mener at de to nå vurderer å gå stille i dørene, heller enn å ha et stort, overdådig bryllup. Kilden mener også å vite at Affleck har «vokst seg til å bli en drømmemann» for Lopez, og at hun definitivt vil si «ja» den dagen han frir.

Ganske nylig helte også Lopez vann på ryktemølla, da hun i et intervju med Zane Lowe hos radiostasjonen Apple Music 1, lettet på sløret om hvor fantastisk livet hennes er for tiden, ifølge ELLE.

HUSTLERS: Det er stjernespekket i den nye filmen «Hustler» som har premiere i september. I filmen får vi se både Cardi B og Jennifer Lopez, hvor sistnevnte viser frem kunstner på strippestanga. Vis mer

- Beste tiden i livet

Hun nevnte ikke Affleck ved navn, men det kan se ut til at han har en finger med i spillet.

- Jeg er skikkelig glad. Jeg vet at folk lurer på hvordan jeg har det, hva som skjer og om jeg har det bra. Jeg har aldri hatt det bedre. Og jeg vil at menneskene som bryr seg om meg - fordi jeg bryr meg om dem - skal vite at jeg virkelig har kommet til et sted i livet mitt hvor jeg har det fint alene, røpet artisten den gang, før hun fortsatte:

- Jeg tror når du først kommer til det stedet, skjer det fantastiske ting som du aldri forestiller deg kan skje i livet ditt igjen. Det er der jeg er. Og jeg elsker all den kjærligheten som kommer min vei akkurat nå. Og jeg vil bare at alle skal vite at det er den beste tiden, den beste tiden i livet mitt.

LES OGSÅ: Detaljen i bildet vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer