Vil ikke mase om barnebarn

Fabian Stang har ingen hast med å bli bestefar, en måned etter at han giftet bort sønnen.

SEOGHØR.NO: Mange stjerner hadde tatt turen til Se og Hørs kjendisgalla i Christiania Teater i Oslo søndag.

Seoghør.no sendte direkte fra den røde løperen før showet startet.

Dit kom blant annet Oslos ordfører Fabian Stang. Stang skulle, foruten å være gjest i salen, dele ut «Wenche Foss' ærespris» sammen med Se og Hørs sjefsredaktør Ellen Arnstad og Ellen Horn.

STOLT PAPPA: Fabian Stang kunne i forrige måned glede seg over å gifte bort sønnen Fabian Emil. Her er de sammen i 2007. Foto: COPYRIGHT STELLA PICTURES
STOLT PAPPA: Fabian Stang kunne i forrige måned glede seg over å gifte bort sønnen Fabian Emil. Her er de sammen i 2007. Foto: COPYRIGHT STELLA PICTURES Vis mer

Men Oslos ordfører har flere grunner til å feire. Nylig giftet Fabians eldste sønn, Fabian Emil, seg med Herman Frieles datter Birgitte.

- De to er et flott par. Og de er veldig flinke til å ta vare på vennene sine. Derfor vet jeg at vi får en flott fest i kveld, sa Fabian Stang da han kom til Ris kirke med sin nye kone, Catharina Munthe (36) forrige måned.

På kjendisgallaen kunne Stang fortelle at paret nettopp har kommet hjem fra bryllupsreise.

- De har vært på bryllupsreise. Så jeg tror de har hatt det aldeles deilig. Jeg har ikke hørt noe fra de, og det er et godt tegn på at de har kost seg med hverandre, smiler en tydelig stolt far.

Men Høyre-politikeren er ikke den som maser om barnebarn helt enda.

- Det må de ordne opp i. Det får vi se på. De lever sitt liv, sier Fabian Stang.

 

SE «KJENDISGALLAEN 2013» HER:

 

Se video direkte fra den røde løperen her: