Vil ikke lenger være en perfekt «Barbie»

Sangerinnen er endelig komfortabel med egen kropp. Men er likevel bevisst på hva hun putter i munnen.

LEI AV Å SE UT SOM «BARBIE»: Jessica Simpson. Foto: Stella Pictures
LEI AV Å SE UT SOM «BARBIE»: Jessica Simpson. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Jessica Simpson (30) har vært i medias søkelys for både det ene og det andre - enten for å ha slanket sin vei inn i Daisy Dukes minimale denimshorts i «Dukes of Hazzard», eller for å ha lagt på seg litt her og der, og dermed bli hetses for å bruke mammaklær, skriver DailyMail.

Nå har den 30-årige sangerinnen kommet til den konklusjonen at det å omfavne sin egen figur, er viktigere enn å være «perfekt». Simpson har med andre ord sluttet å bekymre seg for sin kroppsfasong.

- Vi er så besatte over hvordan vi ser ut, og alle prøver å se ut som en perfekt «Barbie». Men det er ikke alltid det som er vakkert. Det handler om å være komfortabel med deg selv, sier Simpson til Lucky Magazine.

Den syngende skuespillerinnen har også plukket opp et par nye motetips, som flatterer hennes naturlige timeglass form.

Men selv om stjernen er komfortabel med egen kropp, betyr ikke det at hun ikke er bevisst på hva hun spiser.

- Jeg tror at kvinner alltid kommer til å stresse over sin egen vekt. Det er en kvinne-greie. Med mindre du er som de kvinnene vi andre ikke liker, supermodeller som er naturlige fantastiske. Men slik er ikke jeg. Jeg er en kvinne født med former. Derfor er jeg alltid bevisst på hva jeg putter i munnen, sier hun.

Popstjernen Jessica Simpson har de siste årene flere ganger tatt avstand fra slankehysteriet i Hollywood, og sagt at hun er stolt over å ha en kropp som er over den syltynne normalen blant unge amerikanske kjendiskvinner.

«The Price of Beauty»-verten er for tiden sammen med den amerikanske fotballspilleren Eric Johnson. Paret har vært sammen siden mai. 

- Jessica står ved hans side, uansett hva han gjør, sier en kilde nær paret til People.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nå blir nok kona hans fornøyd...