KNYTTES TIL FAR: - Jeg har valgt å gå i denne retningen,men jeg håper jo at jeg får et eget navn nå, sier Tomine Harket til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
KNYTTES TIL FAR: - Jeg har valgt å gå i denne retningen,men jeg håper jo at jeg får et eget navn nå, sier Tomine Harket til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Vil ikke lenger bli koblet til pappa

Men nå sier antrekk og alt sitt for den norske artisten.

Publisert
Se videointervjuet med Tomine Harket nederst i saken:

SEHER.NO:  Lørdag står Tomine Harket (17) på scenen i Nordlandshallen. der er hun én av syv artister som skal kjempe om å ta seg videre fra den andre delfinalen i Melodi Grand Prix, i konkurranse med blant andre Maria Arredondo, Venke Knutson og Alexander Stenerud.

Tomine er datter av A-ha-frontfigur, Morten Harket. Det har ikke alltid vært like greit, ifølge den 17 år gamle jenta.

- Jeg blir alltid koblet til pappa, det kan jeg aldri ta bort. Men jeg bryr meg ikke, det får bare være sånn. Jeg har valgt å gå i denne retningen,men jeg håper jo at jeg får et eget navn nå. At jeg blir Tomine, og ikke Tomine Harket - eller datteren til Morten Harket, forteller hun til Seher.no.

Under MGP-delfinalen skal Tomine synge "Be good to me", en låt som er skrevet av Tommy La Verdi. 


Med seg i salen under direktesendingen har den sangglade jenta mamma, sin lillesøster, Savannah (4), kanskje sine brødrene, samt bestevenninnen Charlotte. Morten Harket er i Tyskland med A-ha, rekker akkurat å se det på TV.


Nå krysser hun fingrene for at folk ignorerer det faktumet at hun er datter av en meget meritert musiker.

- Jeg håper folk ser bort ifra det, og stemmer fordi de synes sangen er bra - eller omvendt, sier hun.

 
- Hvor mye har faren din betydd for deg som artist?
 
- Jeg har jo blitt påvirket, selvfølgelig. Men jeg har jo valgt dette fordi jeg elsker å synge selv. Både mamma og pappa har sunget rundt meg, så jeg har selvsagt blitt påvirket. Men jeg vet ikke hvordan, for jeg aner jo ikke hvordan det ville vært ikke å hatt ham som far, medgir Tomine Harket, som akkurat nå har nervene under kontroll.

- Nå er det ingenting, men i stad var det mye av nerver - så det går sånn opp og ned hele tiden. Da jeg var på scenen i stad, tenkte jeg bare "herregud, er det i morgen det skal skje"? Men jeg er ikke så nervøs for om jeg går videre eller ikke, jeg tenker heller på å gjøre det bra på scenen, forteller hun.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er helt kvalm  

Se videointervjuet med Tomine Harket her:[obj:media:8293]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer