LAV PROFIL: Kendall Jenner har i alle år vernet godt om privatlivet sitt - også romanser. Mye later til at hun enda vil være svært privat rundt sin nye flamme. Foto: NTB Scanpix
LAV PROFIL: Kendall Jenner har i alle år vernet godt om privatlivet sitt - også romanser. Mye later til at hun enda vil være svært privat rundt sin nye flamme. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kendall Jenner:

- Vil ikke legge press på sin nye flamme

Det ble spekulert på om Kendall og Ben Simmons hadde gått fra hverandre - nå har pipa fått en annen lyd.

Kendall Jenner (23) er en av få i den mye omtalte Kardashian-Jenner-familien som verner godt om privatlivet sitt.

I motsetning til søsterene holder hun kortene tett til brystet hva gjelder kjærlighetslivet sitt, men ved flere anledninger har det blitt spekulert på om også hun har funnet kjærligheten.

Nå setter ryktene fart nok en gang, etter at Kendall nylig var og heiet på Ben Simmons (22) under en basketballkamp. De to turtelduene er blitt koblet til hverandre flere ganger, blant annet i sommer, da flere hevdet at duoen var uadskillelig.

HEMMELIG FLØRT: Kendall og Ben holder forholdet så skjult som mulig, men blir stadig observert sammen. Foto: NTB scanpix
HEMMELIG FLØRT: Kendall og Ben holder forholdet så skjult som mulig, men blir stadig observert sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tilbringer mye tid sammen

I september gikk det imidlertid rykter om at de hadde gått hver til sitt, men nå gir de liv til ryktene om at de faktisk er et par - nok en gang.

Ifølge flere kilder nær supermodellen ønsker hun denne gangen å ikke legge press på forholdet med basketballspilleren.

De skal ifølge kildene ha lagt inn større innsats for å få det til å fungere sammen, men ønsker å forsikre seg om at de ikke går for fort frem.

En kilde sier til E!News at de har tilbragt tid sammen jevnlig den siste måneden.

- De er begge opptatt med sine karrierer, men holder alltid kontakten, fortsetter kilden, som forklarer at Kendalls hektiske timeplan tidligere stakk kjepper i hjulene for duoen.

- De møttes igjen da Ben var i byen nylig, og de har datet hverandre siden. Kendall liker virkelig Ben og han har klart å holde på oppmerksomheten hennes, legger kilden til, og påpeker videre:

- De prøver å ikke legge stress eller press på forholdet, men Kendall dater ingen andre aktivt for tiden.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

Da paret for første gang ble observert sammen, dukket det opp en rekke bilder fra at de var sammen på Beverly Hills Hotel og på en restaurant på Manhattan.

- Det så ut til å være høy sikkerhet slik at Kendall og Ben kunne nyte kvelden uforstyrret. De smilte hele natten sammen med vennene sine, fortalte en kilde til Page Six den gang.

DATER: Kendall og Ben skal ha datet det siste halve året. Ingen av dem har foreløpig bekreftet forholdet. Foto: NTB Scanpix
DATER: Kendall og Ben skal ha datet det siste halve året. Ingen av dem har foreløpig bekreftet forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble tatt på fersken av fansen

Det var i juli at paret ble tatt på fersken i en het omfavnelse etter at storesøster Khloé Kardashian (34) delte en video av paret på Instagram.

Ifølge Mirror skal Khloé ved et uhell ha filmet søsteren og Ben under feiringen av nasjonaldagen i USA. Til tross for at klippet ikke rakk å være ute lengre enn noen sekunder før 34-åringen slettet det, rakk likevel flere ivrige fans å få det med seg.

Ben Simmons spiller for basketlaget Philadelphia 76ers, og har tidligere vært koblet til den norskættede artisten Tinashe (25).

At Kendall og Ben har holdt forholdet for seg selv overfor media er nok ikke så overraskende, ettersom det i juni ble kjent at ikke en gang Kendalls mor, Kris Jenner (63) visste om datterens nye flamme.

- Jeg visste ikke at de dater. Du er den første som forteller meg dette, sa hun til Extra på den røde løperen, ifølge Us Weekly.

Tidligere har Kendall også blitt koblet til bestevenninnen Gigi Hadid (23) sin lillebror, Anwar Hadid (19). Hun skal også ha datet NBA-spilleren Blake Griffin (29).

LES OGSÅ: Lykken smiler igjen etter skilsmissen

Derfor forsvant «Sinna­snekker'n» fra tv-skjermen

Derfor forsvant «Sinna­snekker'n» fra tv-skjermen

- Det var giftig stemning på settet

- Det var giftig stemning på settet

- Khloé vil aldri se Jordyn igjen

- Khloé vil aldri se Jordyn igjen

- Beskyldt flere ganger for å være utro

- Beskyldt flere ganger for å være utro

- Kanskje vi tar en sending nakne

- Kanskje vi tar en sending nakne

Venter sitt første barn

Venter sitt første barn

Feirer med nye bilder av prinsen

Feirer med nye bilder av prinsen

- Brudd etter to år for «Fifty Shades»-stjernen

- Brudd etter to år for «Fifty Shades»-stjernen

Om gravidryktene: - Tydeligvis noe folk ser veldig etter

Om gravidryktene: - Tydeligvis noe folk ser veldig etter

Slik er skandalestjernens gravide 18 år gamle kjæreste

Slik er skandalestjernens gravide 18 år gamle kjæreste

Bli abonnent på Se og Hør
spar 50%
Kun 249,- for 10 utgaverKJØP NÅ

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder