- Vil ikke innrømme hvor alvorlig tilstanden er

Miley Cyrus' skal være mye dårligere enn hun sier til fansen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag ble popstjernen Miley Cyrus (21) lagt inn på sykehus i Kansas og måtte avlyse et par av sine planlagte konserter. Bekymrede fans lurte på hva som var galt og sangeren twitret fra sykesengen at hun hadde fått en allergisk reaksjon på antibiotika.

Sangeren la ut flere meldinger der hun skrev at det var kjedelig på sykehuset, men at hun ble tatt vare på av flinke leger.

Men kilder nær «Wrecking Ball»-stjernen forteller at det står verre til med Cyrus enn det hun vil innrømme.

- Kilder avslører at tilstanden hennes er mye mer alvorlig enn hun vil innrømme, skriver Perez Hilton.

- Hun fikk en ekstrem allergisk reaksjon. Hun er fremdeles på sykehuset. Miley har utslett over hele kroppen, halsen hennes har hovnet voldsomt opp og hun føler seg forferdelig. Et helt team av leger og spesialister tar vare på henne, sier en kilde til Perez Hilton. 

Onsdag kveld skrev stjernen på Twitter at hun må avlyse konserten i St. Louis og kilder nær  21-åringen tror hun blir nødt til å avlyse flere konserter.

Mistet hunden

Det har vært en tøff tid for Miley. Etter at hunden Floyd døde plutselig 1. april har sangeren vært svært nedfor og har bombardert Twitter med triste meldinger. Hun har også grått åpenlyst på scenen under flere av sine konserter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer