- Vil ikke innrømme hvor alvorlig tilstanden er

Miley Cyrus' skal være mye dårligere enn hun sier til fansen.

SEOGHØR.NO: Tirsdag ble popstjernen Miley Cyrus (21) lagt inn på sykehus i Kansas og måtte avlyse et par av sine planlagte konserter. Bekymrede fans lurte på hva som var galt og sangeren twitret fra sykesengen at hun hadde fått en allergisk reaksjon på antibiotika.

Sangeren la ut flere meldinger der hun skrev at det var kjedelig på sykehuset, men at hun ble tatt vare på av flinke leger.

Men kilder nær «Wrecking Ball»-stjernen forteller at det står verre til med Cyrus enn det hun vil innrømme.

- Kilder avslører at tilstanden hennes er mye mer alvorlig enn hun vil innrømme, skriver Perez Hilton.

- Hun fikk en ekstrem allergisk reaksjon. Hun er fremdeles på sykehuset. Miley har utslett over hele kroppen, halsen hennes har hovnet voldsomt opp og hun føler seg forferdelig. Et helt team av leger og spesialister tar vare på henne, sier en kilde til Perez Hilton. 

SYK: Etter at en av hundene hennes døde har Miley Cyrus vært trist og lei seg. Nylig fikk hun influensa og ble tirsdag kjørt til sykehuset da hun fikk en allergisk reaksjon på antibiotika. Foto:  Splash News/ All Over Press
SYK: Etter at en av hundene hennes døde har Miley Cyrus vært trist og lei seg. Nylig fikk hun influensa og ble tirsdag kjørt til sykehuset da hun fikk en allergisk reaksjon på antibiotika. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Onsdag kveld skrev stjernen på Twitter at hun må avlyse konserten i St. Louis og kilder nær  21-åringen tror hun blir nødt til å avlyse flere konserter.

Mistet hunden

Det har vært en tøff tid for Miley. Etter at hunden Floyd døde plutselig 1. april har sangeren vært svært nedfor og har bombardert Twitter med triste meldinger. Hun har også grått åpenlyst på scenen under flere av sine konserter.

TMZ skriver at årsaken til at Miley ble syk er at hun har festet vilt og fortrengt sorgene etter hundens død.

- Kilder nær Miley sier at hun har vært et «følelsesmessig vrak» etter at hunden Floyd døde tidligere denne måneden. Hun har grått ukontrollert og har ikke klart å sove, skriver TMZ.

LES OGSÅ: - Jeg trodde jeg ville dø