PARADISE HOTEL: Det var Adrian Sjursen og Marthe Elise Brenne som stakk av med seieren i «Paradise Hotel», men en av dem reiste hjem med hakket mer penger enn den andre. Video: TV 3 og Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Vinneren av «Paradise Hotel» 2019:

Vil ikke ha «Paradise»-premien

Kameratens trøstepremie var ikke avtalen, mener taperen.

Publisert

BERGEN / OSLO (Se og Hør): Photo finish. Det er frasen årets «Paradise Hotel»-deltakere bruker når de oppsummerer den intense finalen, der to kuler knuste i bakken nesten samtidig. Tradisjonen tro sto to deltakere, i år representert ved Marthe Elise Brenne (21) og Adrian Sjursen Ådland (24), med hver sin kule i hendene.

Kaster de den fra seg får en part mest penger, mens de deler potten på 500 000 likt om begge holder den gylne kulen når tiden er over. Nytt av i år er at man ikke deler den resterende summen med en deltaker i juryen, men med personen man står overfor.

I årets intense finale, den ellevte av sitt slag, var det nesten umulig å avgjøre hvem som var mest grisk. Kulene ble kastet mot bakken på likt, da beløpet var på 300 000, men etter en gjennomgang av opptakene ble det klart at det var den mannlige deltakeren som ville få den største pengesekken.

STRIPPER: «Paradise Hotel»-Adrian er ikke redd for å by på seg selv. Her deler han en ukjent side fra fortiden. Video: Kine Falch / Reporter: Ruben Pedersen. Vis mer

Tok kompisens plass

- Men det var ingen dårlig stemning. Jeg og Marthe ga hverandre en klem med en gang, og hadde en super fest. Vi satt igjen med penger begge to, så ingen kunne være sur, humrer Sjursen Ådland til Se og Hør.

Pengene, altså 300 000 kroner til ham og 200 000 kroner til henne, får de ikke tilgang på før etter finalen. Brorparten av summen har Sjursen Ådland planer om å bruke på å skaffe seg leilighet, slik at han endelig får kjøpt noe eget.

En annen del skal derimot gå til kompisen og meddeltakeren Severin Fromreide (24).

- Jeg har lovet Severin at jeg skal ta han med på en tur. Det er det minste jeg kan gjøre etter at jeg tok plassen hans i finalen. Jeg fikk litt vondt. Det blir fort til Amsterdam, for han er en ekte raver. Det kan bli ganske gøy, tror vinneren.

Det har seg nemlig slik at selve finaledagen ikke gikk helt ukomplisert for seg. Selv om kuleknusingen resulterte i en hyggelig klem, foregikk det hendelser tidligere på dagen som skapte kvalme. Adrian Sjursen Ådland var nemlig ikke i finalen i det hele tatt, før han brått tok plassen til Fromreide.

BITTERT: Bare timer før den store finalen trodde Severin Fromreide at han skulle stikke av med seieren. Slik ble det imidlertid ikke. Video: Kine Falch Vis mer

Utbyttingen skyldtes at juryen hadde mulighet til å stemme på en gutt, eller jente, som kunne byttes ut med Fromreide eller Sofie Karlstad, som stod i finalen sammen med Mario Riera.

Adrian fikk flest stemmer, og dunket derfor ut kompisen helt på tampen. «Paradise»-vinneren synes det var bittersøtt å ta plassen til kameraten.

- Han sto der på finaledagen, var kjempeklar til å gå i duell med Mario og Sofie, og så tok jeg plassen rett foran ansiktet hans. Han var ganske sur da. Han var hissig, men det gikk fort over, ler Sjursen Ådland.

Vil ikke reise

Fromreide sier til Se og Hør at han var i en nokså amper sinnstilstand etter tapt finaleplass,

- Jeg ble så jævlig forbanna. Vi hadde en avtale om at det var greit så lenge bare en av oss var i finalen. Men han fikk presset seg inn igjen. Jeg ventet på at de skulle komme inn med champagne og gratulasjoner, men så kom Adrian inn. Da tiltet det for meg. Jeg kastet stoler veggimellom og sa at jeg faen ikke ville prate med han. Jeg klarte ikke tenke klart og rent, forteller deltakeren i dag.

TATOVERTE SEG MED EKSEN: Severin Fromreide fra «Paradise Hotel» har flere tatoveringer, men én av dem har en spesiell betydning. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Kine Falch Vis mer

Har var sur lenge, og var fortsatt bitter da de landet på Flesland i Bergen etter endt innspilling. Likevel stemte han på kameraten i finalen, for han visste at han ville gjort det samme. I dag er stemningen mellom de to gutta god.

Likevel er det én ting han aller helst skulle sett at var annerledes.

- Vi snakket om at vi skulle dele pengene om en av oss vant, men han har sagt at han heller vil ta med meg på en tur. Det gidder jeg ikke. Jeg kommer til å spørre om å få pengene i stedet, turer er jeg på hele tiden. Oppholdet i Mexico var en tur, for eksempel. Jeg vil heller ha penger enn en ny reise, sier han.

TO NYE GUTTER: Det er Severin Fromreide og Fredrik Norum som sjekker inn i kveldens episode. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Det er snakk om en mindre skade

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer