- Vil ikke ha likestilling hjemme

Cecilie Stenspil fra NRK-serien «Livvaktene» mener man må verdsette kjønnsforskjellene.

<strong>SKJØNNHET:</strong> Danske Cecilie Stenspil spiller en barsk dame i den danske serien «Livvaktene». På privaten setter hun derimot pris på å dyrke sine feminine sider.  Foto: Stella Pictures
SKJØNNHET: Danske Cecilie Stenspil spiller en barsk dame i den danske serien «Livvaktene». På privaten setter hun derimot pris på å dyrke sine feminine sider. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Cecilie Stenspil (31), kjent som tøffe Jasmina El-Murad i NRK-serien «Livvaktene», føler ikke at hun må være like barsk i privatlivet.

31-åringen, som har dansk mor og hvalfangerfar fra Færøyene, setter nemlig pris på å kunne være feminin og myk i kjærlighetslivet sitt. Den søte skuespilleren har vært sammen med «Krøniken»-skuespiller Mads M. Nielsen (40) de siste syv årene, og hun trives godt med kjønnsrollefordelingen i parforholdet.
 
- Jeg elsker at han er et skikkelig mannfolk. Jeg har ikke behov for likestilling i hjemmet, vi må respektere kjønnsforskjellene! fastslår hun overfor Billed-Bladet ifølge Se og Hør.

Stenspil har imidlertid ikke inntatt morsrollen ennå, men hun får nok litt trening som «reservemamma» for kjærestens datter Carmen (7), som han har fra et tidligere forhold. Men paret leker likevel med tanken på å bli foreldre selv også.

- Vi vil ha baby. Men det må passe med jobbene våre, uttaler Nielsen til dansk Se og Hør.


En baby som passer inn i karrieren til to aktive TV-skuespillere? Kanskje også den ungen vil ha godt av en «reservemamma»...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Min far slo meg 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer