<strong>SIER NEI TIL FLERE BARN:</strong> Venke Knutson sier til Her og Nå at hun ikke ønsker seg flere barn etter å ha født datteren Vilma (bildet), som nå er tre år og sønnen Villas (1). Foto: NTB SCANPIX
SIER NEI TIL FLERE BARN: Venke Knutson sier til Her og Nå at hun ikke ønsker seg flere barn etter å ha født datteren Vilma (bildet), som nå er tre år og sønnen Villas (1). Foto: NTB SCANPIX Vis mer

Vil ikke ha flere barn

- Nå tør jeg ikke mer, sier artisten Venke Knutson.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske artisten og tidligere Melodi Grand Prix-deltageren Venke Knutson (33) gikk gjennom en tøff tid, da sønnen Villas (1) ble født med hull i hjertet.

- Det ble en tøff start. Hele livet stoppet opp. Jeg trodde jeg hadde gått rundt med et friskt barn i magen. Legene sa det mest sannsynlig ville gå bra, men at ingenting var 100 prosent sikkert, sa hun etter fødselen til Dagbladet.

Nå har Venke - som også har datteren Vilma (3) og er bonusmma for ektemannen Thomas Wolds to barn Mathilde (10) og Magnus (8) - bestemt seg for at hun ikke vil bli gravid igjen, ifølge Her og Nå.

- Det blir ingen flere barn. Nå tør jeg ikke mer. Nå må jeg ta meg tid til å kose meg med dem jeg har, sier hun til bladet.

På grunn av den tøffe tiden etter sønnens fødsel, måtte Venke sette artistkarrieren på pause. Nå jobber hun igjen med nye låter.

- Jeg jobber med nye ting og det kommer når det er ferdig, sier hun til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har innsett hvor skjørt livet er

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer