Vil ikke ha flere barn

Elin Tvedt stortrives som mamma, men to barn er nok.

SIER STOPP: Elin Tvedt er fornøyd med to barn og drømmer ikke om en større familie.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
SIER STOPP: Elin Tvedt er fornøyd med to barn og drømmer ikke om en større familie. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere værdamen og programlederen Elin Tvedt (38) har for tiden mammapermisjon etter at lille Mikkel (1) kom til verden i februar i fjor. 

- Nå har jeg ferie og nyter det. Jeg har mammapermisjon til august. Til høsten skal jeg begynne å jobbe som frilanser og ta forskjellige oppdrag. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang igjen. Det blir som et helt nytt liv, sier hun til Se og Hør. 

Etter flere år med hektisk jobbing møtte hun veggen i 2006. Men nå smiler livet igjen til den vakre blondinen som nyter å være mamma for Mikkel og datteren Milla (3) som hun har med Torgeir Steinstø. Men flere barn vil hun ikke ha.

- Det er akkurat passe. Nå setter jeg strek.
 
Les mer og se de flotte bildene i fredagens Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vrakes fra TV2-jubileum  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer