Slutt for «Keeping up with the Kardashians»:

- Vil ikke ha det i programmet

Fansen spekulerer vilt på årsaken til at serien går mot slutten.

SLUTT: «Keeping up with the Kardashians» er etter neste sesong tilsynelatende historie. Flere mener Kanye er årsaken. Her er han og Kim fotografert i New York i 2019. Foto: NTB scanpix
SLUTT: «Keeping up with the Kardashians» er etter neste sesong tilsynelatende historie. Flere mener Kanye er årsaken. Her er han og Kim fotografert i New York i 2019. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fansen drypper tårer over tastaturet - mens andre jubler over at «Keeping up with the Kardashians» har fått en utløpsdato. Det er i alle fall ingen tvil om at sjokknyheten har satt fyr på sosiale medier.

Kardashian-søstrene delte nemlig sitt farvel på Instagram tirsdag kveld, hvor de kunngjorde at siste episode kommer på lufta i starten av 2021.

SLUTT: Realityserien «Keeping Up with the Kardashians» går mot slutten. Her er noen av høydepunktene fra programmet. Video: Hayu (TV 2 Sumo) / Rød Løper Vis mer

- Til alle våre fans. Det er med tungt hjerte at vi har tatt den vanskelige beslutningen om å si farvel til «Keeping Up With The Kardashians», skrev Kim Kardashian (39) på Instagram.

I kommentarfeltet renner det over av digitale tårer, og mange har tilsynelatende tatt nyheten med knusende sorg.

COMEBACK: Vi får et trivelig gjensyn med Kardashian-klanens eneste bror, Rob, i den siste episoden av «Keeping up with the Kardashians». Video: Rød Løper/TV 2 Sumo. Vis mer

Skylder på Kanye

Reality-familien har likevel ikke oppgitt noen forklaring på hvorfor serien får sin slutt, noe som naturligvis har ført til en rekke spekulasjoner.

Flere av fansen mener at det er Kim Kardashians ektemann, Kanye West (43), som har sørget for spikeren i kista for programmet.

«Alle visste at «Keeping up with the Kardashians» var slutt etter at Kanye hadde sinneutbruddet sitt», skriver en.

BRYTER STILLHETEN: Natt til tirsdag 21. juli gikk Kanye West hardt ut på Twitter mot blant annet Kris Jenner, nå bryter hun stillheten. Vis mer

«Den eneste grunnen til ta KUWTK blir avsluttet er på grunn av alt Kanye-dramaet. De kommer sannsynligvis til å skille seg, og de vil ikke ha det i programmet», skriver en annen.

Flere sikter altså til at utbruddet Kanye hadde på Twitter for kort tid siden, da han sa han ville skille seg fra kona, og hvor han sammenliknet svigermor Kris Jenner (64) med Nord-Korea-diktator Kim Jong-un.

Twitter-tiraden kom i kjølvannet av Kanyes valgkampmøte, hvor han tok til tårene og hevdet ekteparet vurderte å abortere datteren North (7).

Kim Kardashian selv gikk ut og forklart de bisarre utspillene til ektemannen, hvor hun pekte på hans bipolare lidelse. Da forklarte hun også at West var under press av flere grunner, og hun ba om sympati i den krevende perioden.

Flere pekefingrer

Det ser altså ut til at sympatien har tatt slutt for flere av fansen, som tilsynelatende er rasende på Kanye. Heller ikke Tristan Thompson (29), Khloé Kardashians (36) utro barnefar, slipper unna fansens pekefinger.

Flere mener nemlig at de to har funnet tilbake til hverandre, og at paret ikke ønsker at forholdet får en ny runde på skjermen.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

Også Kourtney Kardashian (41) må ta sin del av skylda, ifølge fansen. Hun annonserte nemlig i sommer at hun var lei av hele sirkuset.

- Jeg har filmet til programmet uten stopp i 14 år. Jeg følte ikke at det ga meg noe, og det ble giftig at det skulle okkupere såpass mye av livet mitt som det har gjort, forklarte hun, og la til at hun ville trekke seg tilbake.

KRANGLER: Kourtney og Kim Kardashian krangler - nok en gang - i ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Twitter bærer imidlertid også preg av at det har skjedd en stor tragedie, og flere har benyttet seg av Kim Kardashians mange gråteøyeblikk for å uttrykke følelsene sine.

«Så dette er hvordan ekte kjærlighetssorg føles. Som om 2020 ikke kunne blitt verre», skriver en fan.

Andre trekker fram sine favorittøyeblikk fra serien, og setter spørsmålstegn ved hvor man nå skal finne underholdning som kan måle seg med serien.

Det er imidlertid langt fra alle som tar nyheten med tungt hjerte, og flere jubler over at den berømte realityfamilien tas av skjermen.

«Det eneste bra som kom ut av 2020 er at Kardashian får sin slutt», skriver en ikke-fan.

LES OGSÅ: - Briljant, men komplisert person

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer