- GENETISK MISFOSTER: Selv om Ashton Kutcher ikke ønsker flere barn, så er det ikke fordi hans 15 år eldre kone, Demi Moore, ikke kan. Foto: Stella Pictures
- GENETISK MISFOSTER: Selv om Ashton Kutcher ikke ønsker flere barn, så er det ikke fordi hans 15 år eldre kone, Demi Moore, ikke kan. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Vil ikke ha barn med Demi

- En «attpåklatt» er det siste paret ønsker nå.

SEHER.NO:  Ashton Kutcher (32) nyter friheten, ettersom Demi Moores (47) døtre blir stadig eldre og mer selvstendige - og en «attpåklatt» er det siste paret ønsker nå.

- Vi har hendene fulle fra før om dagen. Det er så spennende å tenke på alt vi kan gjøre i verden nå, og ikke minst hva vi kan gjøre for å gjøre kloden et bedre sted, sier Kutcher, som er svært opptatt av veldedige formål og viktige miljøspørsmål, til «Nightline»

«Valentines Day»-stjernen er stefar til Moores tre barn - som hun har med eks-ektemannen Bruce Willis - Rumer (21), Scout (18) og Tallulah (16).

Kutcher innrømmer at han er glad for at at paret nå får tilbringe mer tid sammen, ettersom barna blir stadig eldre.

- Det er veldig deilig at vår yngste jente, Tallulah, nå er selvstendig nok til å klare seg mer og mer selv. Jeg kan for eksempel gå tur med hundene om morgenen, mens hun kjører seg selv til skolen. Jeg og Demi har aldri hatt så mye fritid sammen som vi har nå, og dette er noe vi ønsker å utnytte til det fulle. Forholdet vårt har aldri vært «uten» barn, sier han.

Men selv om Kutcher ikke vil ha barn, ler han bare av påstandene om at dette er en unnskyldning for å dekke over at kona faktisk er for gammel til å kunne bli gravid.

- Jeg tror min kone er et genetisk misfoster. Hun kunne blitt gravid. Så akkurat der har vi ingenting å bekymre oss over.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Sex holder meg ung