<strong>SKJØNNHET:</strong> Den vakre modellkjæresten til George Clooney, Elisabetta Canalis, har ingen planer om å få barn med Hollywood-stjernen. Her er hun vertinne på den 61. San Remo Song Festival i Italia den 16. februar. Foto: All Over Press
SKJØNNHET: Den vakre modellkjæresten til George Clooney, Elisabetta Canalis, har ingen planer om å få barn med Hollywood-stjernen. Her er hun vertinne på den 61. San Remo Song Festival i Italia den 16. februar. Foto: All Over Press Vis mer

Vil ikke ha barn med Clooney

Hollywood-skuespillerens sexy kjæreste kan ikke tenke seg å føde...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den italienske modellkjæresten til George Clooney (49), Elisabetta Canalis (32), har en misunnelsesverdig vakker kropp.

Og 32-åringen, som har vært sammen med Clooney siden 2009, har ingen planer om at det skal forandre seg. Paret har tidligere måttet avkrefte rykter om at de er forlovet, og nå avliver Canalis altså mulige spekulasjoner om deres familieplaner:

- Det å bli gravid har aldri vært et mål for meg. Min moderlige side blir fullstendig tilfredsstilt av hundene mine, sier modellen til italienske Cosmoplitan ifølge Contactmusic.

Selv om superparet er både forlovelses- og barnløse, er de to i ferd med å skape seg en fremtid sammen - både i Los Angeles og Canalis' hjemland Italia. Clooneys nydelige kjæreste er heller ikke bekymret over å havne i skyggen av den Oscar-belønte 49-åringen:

- Jeg elsker å være kjæreste med en Hollywood-sjerne. Jeg er fornøyd med å delta på arrangementer som «kjæresten til», det er så avslappende, bedyrer hun.

Men da Canalis befant seg i rampelyset som en av vertinnene på den italienske musikkfestivalen i San Remo denne uken, så hun ikke akkurat ukomfortabel ut heller...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kjenner du henne igjen?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer