Vil ikke ha arven etter moren

- Det føles ikke riktig å ta penger fra noen man ikke har hatt kontakt med, sier Anna Anka.

GIR BORT MORSARVEN: Anna Anka mistet moren sin i juli i fjor, men mor og datter hadde brutt kontakten mange år tidligere. Foto: FameFlynet Sweden
GIR BORT MORSARVEN: Anna Anka mistet moren sin i juli i fjor, men mor og datter hadde brutt kontakten mange år tidligere. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Som barn ble den svenske Hollywood-fruen Anna Anka (41) adoptert av svenske Wanda Åberg fra et barnehjem i Polen.

Anna vokste opp utenfor Helsingborg, men mor og datter kom ikke overens, og som 15-åring brøt hun med adoptivmoren. Til tross for at Wanda prøvde å rekke ut en hånd til datteren, ble det aldri noen gjenforening mellom dem.

I fjor sommer døde Åberg, 74 år gammel, og reality-stjernen droppet begravelsen, skriver svenske expressen.se.

- Jeg føler ingenting. Jeg forlot henne da jeg var 15 år, og siden da har hun ikke betydd noe for meg, sa Anka til nettstedet den gang.

Adoptivmoren etterlot seg 163 624 svenske kroner etter dødsfallet, og den tidligere «Skal vi danse»- deltageren står som eneste arving, men ønsker ikke å ta imot pengene.

- De kommer ikke til å gå til meg. Det føles ikke riktig å ta penger fra noen jeg ikke har hatt kontakt med. Det er andre som har mer bruk for dem, forteller hun til expressen.

Om arven havner hos en slektning eller en organisasjon vil hun derimot ikke si noe om.

- Men de kommer til å forbli i Sverige, sier hun.LES OGSÅ: Her knekker Anne Anka sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer