LER AV KRITIKKEN: - Jeg beholder stilen min, for den elsker jeg virkelig, sier Linni. Foto: Per Ervland
LER AV KRITIKKEN: - Jeg beholder stilen min, for den elsker jeg virkelig, sier Linni. Foto: Per ErvlandVis mer

Vil ikke gjemme bort kroppen

Motedommen til tross - Linni Meister skal fortsatt kle seg utfordrende og sexy.

SEHER.NO: - Jeg er 22 år, og når man har en fin kropp så synes jeg ikke at man skal gjemme den bort, sier Linni Meister til Seher.no.

Tidligere denne uken ga den britiske stjernestylisten Gok Wan (34) sin dom over norske kjendiskvinners klesstil til Seher.no, og verst gikk det utover modellen og artisten Linni, som ble beskrevet som "forferdelig". Nå slår hun tilbake mot kritikken fra "Hvordan se bra ut naken"-programlederen.

- Jeg setter veldig pris på at han har lyst til å hjelpe meg med stilen min, men jeg elsker den gullkjolen fra Gullruten og synes den er både sexy og classy, sier Linni til Seher.no.

Ane Dahl Torp var den som fikk mest skryt av Gok Wan, som roste hennes blomstrete kimono-inspirerte kjole fra Amanda-utdelingen. Og selv om Linni har stor respekt for Lønsj-skuespillerinnen ser hun ikke helt for seg at hun selv ville stilt opp i akkurat det antrekket.

- Det er ikke mitt image. Hadde jeg kommet til Gullruten i kjolen til Ane Dahl Torp, så tror jeg mange hadde syntes det var litt art. Og hvis Ane Dahl Torp hadde kommet i min, så hadde det også vært rart, sier Linni.

- Jeg har mitt image, og det er ikke å gå med blomstrete gardiner. Det er ikke slik Linni Meister er. Linni Meister er mer utfordrende og sexy, men på en smakfull måte.

Likevel er det ikke bare sexy antrekk å finne i den tidligere Robinson-deltagerens garderobe:

- Klesskapet mitt består av kanskje ti prosent chillout, 20 prosent fashion, 40 prosent sexy og 30 prosent classy. Har jeg nevnt alt da?

Linni setter pris på Goks tilbud om å komme til Norge for å hjelpe henne med klesvalg, men Linni nekter å skifte stil. Hun trives med det imaget hun har aldri vært opptatt av hva som er in eller ut på motefronten.

- Det er viktig at man finner sin egen stil og trives med den, sier Linni og legger til at hun heller kan hjelpe Gok med å finne seg en kjæreste om han skulle komme på norgesbesøk.

Se Gok Wan gi Linni og de andre norske kjendiskvinnene sin motedom her:

[obj:media:6997]Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ:  Vil ha økt aldersgrense på silikon