TIL TOPPS: Silya Nymoen gikk helt til topps i årets utgave av musikk-konkurransen «Stjernekamp» på NRK. Foto: Stella Pictures
TIL TOPPS: Silya Nymoen gikk helt til topps i årets utgave av musikk-konkurransen «Stjernekamp» på NRK. Foto: Stella PicturesVis mer

Vil ikke gifte seg igjen

- Jeg har mistet meg selv i flere forhold, og nå skal det mye til for at jeg faller i en mannefelle igjen, sier «Stjernekamp»-Silya.

SEOGHØR.NO: Artisten Silya Nymoen (35) kunne i november juble over å gå helt til topps i NRK-konkurransen «Stjernekamp».

Etter seieren har den single sangeren - som bor i New York - fått mye oppmerksomhet, men i et intervju med VG heller Silya kaldt vann i blodet på menn som kunne tenke seg henne som kone.

Silya - som har vært gift en gang tidligere - sier hun trives som singel og ikke vil gifte seg igjen.

– Kommer det en kar med noe som helst bagasje, får han ordne opp sjæl. Jeg er ferdig med å være kjæreste, sykepleier, psykolog, søster og mor i én og samme person. Jeg har mistet meg selv i flere forhold, og nå skal det mye til for at jeg faller i en mannefelle igjen, sier hun til VG.

Hun legger til at hun ikke savner verken ektemann eller barn.

– Jeg har problemer med å rote meg fast, jeg vet ikke hvor jeg skal slenge ned røttene mine. Jeg er ferdig med ordene «må» og «burde», de er ute av vokabularet mitt.

LES OGSÅ: Sissel Kyrkjebø tok pause i tre år for barnas skyld.