- Vil ikke gifte meg på TV

Mari Haugersveen deler sitt privatliv i TV-serien «Petter elsker Mari», men et sted går grensen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Realityparet Petter Pilgaard (31) og Mari Haugersveen (28) har delt mange intime øyeblikk i serien «Petter elsker Mari» på TV2 Bliss. I sommer ble det kjent paret har forlovet seg, og de er nå i gang med bryllupsforberedelsene.

Selv om hun har blitt vant til kameraer i privatlivet, har ikke Haugersveen lyst til å gifte seg på TV.

- Jeg tviler på at det kommer på TV. Det er nok ikke så gøy og stå der og høre «Mari, ta på ringen en gang til. Si ja en gang til». Det blir ikke like romantisk å ha en sort mygg på den hvite brudekjolen, sier hun til Seher.no.


Pilgaard har i høst vært travelt opptatt med innspillingen av «Big Brother» i Stockholm, og Mari legger ikke skjul på at avstanden har slitt på forholdet.

- Vi jobber med hvert vårt. Jeg er mye hjemme, han er mye i Stockholm, så vi krangler mye om det. Jeg synes det er kjempetøft. Det er ikke et spill for galleriet. Det er nok heller mer drama enn det kameraet har fått med seg.

Torsdag kveld var Mari på Costume Awards sammen med partyfikser Ronnie Ottem, mens Petter valgte å bli hjemme. Haugersveen forteller at også bryllupsplanleggingen fører til problemer.

- Vi ser på fine slott i Sverige og Danmark, det kan nok passe oss bra. Da må vi sette planene og bli ferdig med det, så slipper vi å krangle så mye om alt rundt det. Det tror jeg er best.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gifter seg på svensk slott  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer