- Vil ikke gifte meg i lunsjen

Programleder Sigrid Bonde Tusvik håper kjæresten Martin Jøndal kommer på bedre tanker.

SØKTE MARTIN: Det var i NRK-programmet «Sigrid søker kjæreste» at 30-åringen fant drømmemannen. Foto: NRK
SØKTE MARTIN: Det var i NRK-programmet «Sigrid søker kjæreste» at 30-åringen fant drømmemannen. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor var programleder Sigrid Bonde Tusvik (30) på desperat jakt etter en kjæreste i TV-programmet «Sigrid søker kjæreste». Kjæreste fikk hun, og nå drømmer hun om en stor bryllupsfest.

- Jeg håper selvfølgelig at kjæresten min går bort fra ideen om å gifte seg i lunsjen, for jeg vil jo ha en stor fest!, sier hun til magasinet Det Nye.

Kirkebryllup og fire barn blir det derimot ikke, skal vi tro Sigrid:

- Tre ganger nei! Martin har ikke fridd til meg, og det er ikke så viktig for meg heller. Jeg er ikke kristen, så det blir ikke kirkebryllup. Når det gjelder barn så er jeg vel så gammel at jeg ikke rekker fire, påstår hun.

Blondinen avslører også at hun ofte går i søvne, og at hun en gang våknet opp mens hun tisset utenfor hotellrommet sitt.

- En gang våknet jeg mens jeg satt og tisset ute i gangen på et hotell i New York. Et overvåkningskamera fanget meg opp, og jeg hadde låst meg ute fra rommet i bare trusa. Det var ganske flaut, minnes hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dorthe får seg ny jobb  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer