Vil ikke gå i venninnens bryllup

Beyonce nekter å bli med på realitysirkuset til Kim Kardashian og Kanye West.

HAR BLITT VENNER: Beyonce Knowles og Kim Kardashian har hatt mye kontakt etter at de ble sammen med bestevennene Jay-Z og Kanye West. Foto: Stella Pictures
HAR BLITT VENNER: Beyonce Knowles og Kim Kardashian har hatt mye kontakt etter at de ble sammen med bestevennene Jay-Z og Kanye West. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I BRYLLUP MOT SIN VILJE? : Beyonce skal ha signalisert at hun ikke ønsker å dra i bryllupet til Kim Kardashian og Kanye West.  Foto: Stella Pictures
I BRYLLUP MOT SIN VILJE? : Beyonce skal ha signalisert at hun ikke ønsker å dra i bryllupet til Kim Kardashian og Kanye West. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Det kommende bryllupet mellom artisten Kanye West (36) og TV-stjernen Kim Kardashian (33) forventes å bli en av årets største hendelser på den internasjonale kjendiskalenderen.

Showet skal etter planen også filmes for Kims realityserie «Keeping up with the Kardashians».

Men en person kan styre sin begeistring for bryllupsfesten, som skal foregå i Paris 24. mai, er artisten Beyonce Knowles (32).

Siden hennes ektemann Jay-Z (44) er bestevenn med Kanye West, er det forventet at de to kommer til festen i Frankrike.

Men  Beyonce Knowles har ifølge Radaronline sagt til sine venner at hun ikke vil være en del av realityshowet til Kim og Kanye.

- Beyonces motto har alltid vært «less is more». Men med Kim er det «mer er mer».

- Hun vet hun må dra, men hun vil virkelig ikke, sier en kilde nær paret til nettstedet.


Det er ifølge Radaronline ventet at brudeparet vil be alle bryllupsgjestene undertegne en taushetserklæring - bortsett fra Jay-Z og Beyonce.

- Kanye vil aldri be Jay-Z eller Beyonce å signere noe, eller ta fra dem mobiltelefonene. Han vet at de aldri vil svikte tilliten hans, sier kilden til Radaronline.com.

LES OGSÅ: Kims rumpe vakte oppsikt igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer