Kourtney Kardashian:

- Vil ikke gå gjennom det samme som hun gjorde med Scott

Kourtney Kardashian har kuttet all kontakt med ekskjæresten Younes Bendjima.

KUTTET ALL KONTAKT: Kourtney Kardashian skal ha kuttet all kontakt Younes Bendjima etter bruddet. Hun orker ikke å gå gjennom samme drama som hun gjorde med sin forrige kjæreste Scott Disick, som hun har tre barn sammen med. Her er hun sammen med barna Mason, Penelope og Reign, og niesen North West. Foto: NTB Scanpix
KUTTET ALL KONTAKT: Kourtney Kardashian skal ha kuttet all kontakt Younes Bendjima etter bruddet. Hun orker ikke å gå gjennom samme drama som hun gjorde med sin forrige kjæreste Scott Disick, som hun har tre barn sammen med. Her er hun sammen med barna Mason, Penelope og Reign, og niesen North West. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden kom sjokknyheten om at Kourtney Kardashian (39) og den 14 år yngre kjæresten Younes Bendjima (25) hadde gjort det slutt.

Nyheten kom rett etter at flere bilder avslørte Younes i het flørt med en annen jente, nærmere bestemt Justin Biebers (24) ekskjæreste Jordan Ozuna (28), på det som i utgangspunktet skulle være en guttetur til Mexico.

Det skal ha vært Kourtney som avsluttet forholdet.

Siden den gang har det vært mange overskrifter om bruddet i utenlandske medier.

Tar avstand

Ifølge kilder til People skal Kourtney nå ha kuttet all kontakt med sin tidligere kjæreste.

- Kourtney har det fint. Hun treffer ikke Younes noe mer. Hun er glad for at hun er singel nå, skal kilden ha uttalt.

TID MED BARNA: Kourtney skal ifølge kilder kun ha fokusert på seg selv og barna etter bruddet med Younes. Her er hun avbildet med datteren Penelope på stranda i Los Angeles tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
TID MED BARNA: Kourtney skal ifølge kilder kun ha fokusert på seg selv og barna etter bruddet med Younes. Her er hun avbildet med datteren Penelope på stranda i Los Angeles tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kourtney vet godt hva som skal til for å komme over en ekskjæreste. Etter det ni år lange av-og-på-forholdet med hennes tidligere kjæreste Scott Disick (35) - har hun denne gang tatt noen forholdsregler angående bruddet med Younes.

- Etter alt dramaet med Scott de siste årene, er hun helt klar for å holde seg unna drama med Younes. Hun har kuttet ham helt ut. Nå fokuserer hun kun på seg selv og barna, skal kilden ha sagt.

- Det plager deg

Bruddet mellom Kourtney og Younes har imidlertid ikke gått helt plettfritt.

Etter at bildene og nyheten om sjokkbruddet ble spredt som ild i tørt gress, delte Younes en lengre tekst på sin Instagram, som tilsynelatende var rettet til ekskjæresten.

- Jeg er ikke knyttet til dette «livet», så du kan ikke røre meg. Jeg vet hvem jeg er, hvor jeg kommer fra og hvor jeg vil i livet. Det plager deg. Det er bare én mening som betyr noe, og det er Guds mening, skrev Younes på sin Instagram, sammen med flere andre bilder han har delt fra den idylliske ferien sin i Mexico.

HAMRET LØS: Younes Bendjima hamret løs med bilder og lengre tekster etter at bruddet mellom Kourtney Kardashian og han ble avslørt. Foto: Skjermdump, Instagram
HAMRET LØS: Younes Bendjima hamret løs med bilder og lengre tekster etter at bruddet mellom Kourtney Kardashian og han ble avslørt. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Videre hamret 25-åringen løs mot de utenlandske tabloidene, blant andre Daily Mail, som hadde fått fatt i bildene som avslørte ham.

- De ønsker virkelig at jeg skal være den dårlige personen. F**k Hollywood-tullet deres. Kan jeg ikke ha venner lenger? Daily Mail, hvor er de 12 andre vennene mine? Godt observert, da, skrev Younes.

IRRITERT: Younes Bendjima mener de utenlandske tabliodene har fremstilt bildene av ham og Jordan Ozuna feil. Foto: Skjermdump, Instagram
IRRITERT: Younes Bendjima mener de utenlandske tabliodene har fremstilt bildene av ham og Jordan Ozuna feil. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Uttalelsene til Younes falt ikke i god jord hos søstrene til Kourtney, noe som resulterte i en offentlig krangel dem imellom.

- Fine bilder fra «gutteturen» din, kommenterte Kim blant annet til Instagram-storyen med en emoji av en langnese, ifølge People.

- Drømmer om eksen

Etter at det ble kjent at forholdet mellom Kourtney og Younes er over, har fansen spekulert voldsomt på om Kourtney nå kunne tenke seg å gå tilbake til sin tidligere kjæreste Scott.

Da Kourtneys yngste søster, Kylie Jenner, feiret 21-årsdagen sin forrige uke satte hun fyr på spekulasjonene.

På Instagram-stories delte Khloé (34) nemlig en kort video av Kourtney som sitter ved siden av eksen, Scott Disick, med teksten «A girl can dream».

Det er usikkert hva 34-åringen mener med den kryptiske beskjeden, men ifølge Metro er fansen overbevist om at Khloé drømmer om at storesøsteren skal finne tilbake til eksen, som for øvrig også er faren til Kourtneys tre barn, Mason (8), Penelope (6) og Reign (3).

TATT PÅ FERSKEN: Khloé Kardashian klarte ikke å dy seg da hun så at de to eksene Scott og Kourtney satt side om side på bursdagsfest. Foto: Skjermdump / Instagram
TATT PÅ FERSKEN: Khloé Kardashian klarte ikke å dy seg da hun så at de to eksene Scott og Kourtney satt side om side på bursdagsfest. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Ifølge nettstedet var Kourtney og Scott nærmest uatskillelige på bursdagsfesten - dagen etter at flere kilder hevdet overfor E! News at Scott er glad for at eksen er singel igjen.

- Scott er veldig glad for at Kourtney har kuttet ut Younes. Selv om han selv er lykkelig i sitt forhold, har han aldri likt forholdet til Younes og Kourtney, sa kilden.

LES OGSÅ: - Vendela er min første ordentlige kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer