REDD FOR KONSEKVENSENE AV Å FREMSTÅ FOR SMART: Courtney Love tror at hvis du blir for smart, så kommer man til å få skjeggvekst i ansiktet. Foto: All Over Press
REDD FOR KONSEKVENSENE AV Å FREMSTÅ FOR SMART: Courtney Love tror at hvis du blir for smart, så kommer man til å få skjeggvekst i ansiktet. Foto: All Over PressVis mer

- Vil ikke fremstå som for smart

Ingen fare for det Courtney Love...

SEHER.NO: Courtney Love mener det er viktig å beholde "den dumme delen" av deg selv, og hun har definitivt "dummet ned" tekstene på sitt nye album.

"The Hole"-sangeren avslører at hun har skrevet om sin nye sang "Skinny Little B***h", fordi den ikke var dum nok. Hun sier at hun alltid er redd for konsekvensene av å fremstå som for smart.

Da Love skulle skrive om sangen sin, dro hun til et sted som er helt spesielt for henne, og mange andre.

- Jeg dro til stedet hvor World Trade Centre raste, klokken var 3 på natten. Jeg skrev om sangen, slik at jeg ikke skulle virke for smart. Nå er den rett og slett helt dum. Det er veldig, veldig viktig å ikke bli for smart, fordi da blir du voksen, og får voksent hår i ansiktet. Slik som meg. Jeg barberer meg hver dag nå, sier sangerinnen til Contactmusic.com.

Courtney driver nå med forberedelsene til sin nye LP "Nobodys Daughter", og hun innrømmer at hun fortsatt er misfornøyd med standarden på platen.

- Jeg er en skikkelig perfeksjonisk. Jeg kommer aldri til å gi ut noe som jeg ikke er fornøyd med.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.
 
LES OGSÅ: Se hva hun har gjort med kroppen nå