Hasbulla Magomedov:

- Vil ikke fotograferes med jenter

Han har tatt Internett med storm. Men hvem er han?

GIKK VIRALT: Etter at Hasbulla Magomedov gikk viralt har populariteten vokst. Foto: Instagram / Hasbulla Magomedov
GIKK VIRALT: Etter at Hasbulla Magomedov gikk viralt har populariteten vokst. Foto: Instagram / Hasbulla Magomedov Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den unge Internett-kjendisen har tatt verden med storm og går populært under navnet «Mini Khabib».

Med flere millioner følgere på Instagram er det ingen tvil om at Hasbulla Magomedov har mange fans, men tross den økende populæriteten har han holdt kortene tett til brystet når det gjelder hvem han er som person.

Faktisk har han bare stilt til ett eneste intervju og det var med Barstool Sports. Her kom det blant annet frem at han er interessert i biler og foretrekker katter fremfor hunder.

Fra «ingen» til 3,2 millioner følgere

Hasbulla Magomedov er fra Dagestan, som er en av Russlands republikker.

Han ble først kjent da han begynte å publisere videoer på sosiale medier. Det begynte han med mot slutten av 2020. Etterhvert gikk videoer av eller med han viralt på TikTok, og følgerskaren hans økte i takt.

Nå har han 3,2 millioner følgere på Instagram.

FRUSTRERT: Her blir Storbritannias Kong Charles frustrert under signering. Video: Reuters / UK POOL Vis mer

Magomedov har selv ikke gått ut med sin eksakte fødselsdato, men flere medier skriver at han er født i 2003. Dermed er, eller blir han, 19 år i år. I hans Instagram-bio står det imidlertid «20 years», oversatt til «20 år».

Det er likevel flere som kanskje skulle trodd at han var mye yngre enn han er, grunnet hans lave høyde og lyse stemme. Ifølge medier er han omtrent én meter høy.

På turné i Australia

Hans unge utseende og lave høyde i forhold til hans alder er av en enkel årsak.

En bjørn gikk til angrep da den ble sluppet løs i det fri. Non Stop TV med Sondre og Christian. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de morsomste viralklippene du ikke vil gå glipp av! Se Non Stop TV med Sondre og Christian på Dagbladet! Vis mer

Magomedov skal nemlig ha mangel på veksthormon (Growth Hormone Deficiency). Ifølge Store medisinske leksikon kan mangel på veksthormon i vekstfaser av livet føre til veksthemning med normale kroppsproporsjoner.

Internett-stjernen har selv ikke bekreftet at han har denne tilstanden.

Nylig var «Mini Khabib» på sin første turné , til intet mindre enn Australia. Her var det satt opp fire møter over fire dager, hvor fansen fikk muligheten til å møte og ta et bilde med stjernen.

Det var imidlertid ikke alle som fikk mulighet til å ta bilde med Magomedov. Han ønsker nemlig ikke å ta bilde med kvinner, og oppgir sin personlige og kulturelle tro som årsak til det.

Det skriver The Hour Group, som sto bak turneen, på Instagram.

«TOLL»: Et kjent reality-fjes dukket opp i den nyeste sesongen av TV 2-serien. Reporter: Nora Skavhaug. Video: «Toll»/TV 2 Vis mer

Derfor er han «Mini Khabib»

19 - eller 20 - åringen går som nevnt under kallenavnet «Mini Khabib». De som er bevandret i MMA-verden kjenner kanskje til navnet Khabib Nurmagomadov, som er en tidligere MMA-utøver.

Magomedov fikk sitt kallenavn da han parodierte MMA-utøveren på en video som gikk viralt. I dag er de to venner.

Han har lenge vist stort engasjement for kampsporten, og kort tid etter at han gikk viralt var han å se på store kampsportarrangementer. Nå skal han imidlertid møte opp på UFC-kamper på jobb.

Nylig signerte han nemlig en femårskontrakt med UFC. I utgangspunket skal han ikke sloss selv, men skal derimot bidra til å promotere kamper. Det skriver Daily Mail.

«EX ON THE BEACH»: Det går galt da reporter Kine Falch skal vise frem villaen der innspillingen foregår. Video: Celina Morken. Klipp: Discovery+ Vis mer

Han har imidlertid andre ambisjoner enn å bare være en Internett-stjerne, og avslører i nevnte, og eneste, intervju at han ønsker å starte en bedrift og tjene penger til de som trenger det. I tillegg kommer det frem at han har lyst til å bli innenriksminister i Dagestan.

- Alle fartskontroll-kameraer skal tas ned, uttaler han blant annet til Barstool Sports på spørsmål om hva han skal gjøre dersom han får den rollen.

LES OGSÅ: Selger luksusvilla til ellevill sum

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer