«Farmen» 2017:

Vil ikke forelske seg på TV-skjermen

- Jeg har ikke meldt meg på «Jakten på kjærligheten», sier «Farmen»-deltaker Trym Nygaard Løken.

IKKE PÅ KJÆRESTEJAKT: «Farmen»-deltakerene Amalie Snøløs og Trym Nygaard Løken sier til Dagbladet at de ikke har noe mål om å finne seg kjæreste under innspillingen av TV-2 realityen. Foto: TV 2.
IKKE PÅ KJÆRESTEJAKT: «Farmen»-deltakerene Amalie Snøløs og Trym Nygaard Løken sier til Dagbladet at de ikke har noe mål om å finne seg kjæreste under innspillingen av TV-2 realityen. Foto: TV 2. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Mandag kveld hadde årets sesong av «Farmen» premiere på TV 2. Flertallet av de 14 deltakerne er single, men det betyr ikke at de har planer om å forelske seg inne på reality-gården utenfor Arendal.

Det forteller flere av de ferske tv-fjesene til Dagbladet.

- Jeg har ikke meldt meg på «Jakten på kjærligheten», og har ingen intensjon om å komme ut igjen med ny kjæreste. Jeg er ikke på leting - det er ikke derfor jeg er her, bedyrer telemarkkjører Trym Nygaard Løken (23) overfor avisen.

Vil forbli singel

Årets sesong av «Jakten på kjærligheten» hadde premiere på TV 2 tre uker før «Farmen». Der skal bøndene Beatrice Fjell (24), Erik Grytnes (38), Ingvar Alstad (31) og Rolf Gjølstad (63) gjøre sitt beste for å finne tonen med en av de utvalgte frierne sine.

«Jakten»-bonden Beatrice Fjell blir varm i toppen når hun møter en gammel bekjent på speeddate i TV 2-programmet. Vis mer

«Farmen»-deltaker Amalie Snøløs (21) forteller til Dagbladet at hun heller ikke har tenkt å avslutte singeltilværelsen sin i forbindelse med reality-programmet.

- Jeg har vært singel en god stund, og tenker å la det forbli slik. Ikke har jeg lyst til å finne kjærligheten på «Farmen», heller. Men altså, man vet jo aldri, sier hun.

For selv om årets «Farmen»-deltakere kanskje ikke har flyttet inn på TV-gården for å finne seg kjæreste, har det oppstått søt musikk mellom flere deltakere tidligere.

FANT LYKKEN: Sophie Therese og Marius ble kjærester etter at de begge deltok på «Farmen» i 2016. Foto: TV 2
FANT LYKKEN: Sophie Therese og Marius ble kjærester etter at de begge deltok på «Farmen» i 2016. Foto: TV 2 Vis mer

Sophie Therese Lindberg (26) og Marius Hofsøy (25) ble kjent under innspillingen i fjor, og etter at TV-kameraene var blitt slukket, ble de to et par. I dag er de samboere i Oslo.

- Jeg hadde overhodet ikke sett for meg dette i forkant. Vi ble riktignok kjærester først etter oppholdet, forteller 26-åringen til avisen i dag.

Det var Se og Hør som var først ute med å omtale forholdet, da duoen i februar bekreftet at de var forelsket:

- Laila vant «Farmen», men jeg fikk absolutt noe godt ut av det jeg også. Det kan man trygt si: Marius er jo drømmemannen, sa Sophie til Se og Hør den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

Forlovelse og brudd

I 2015-utgaven av TV 2s populære realityprogram, oppstod det for øvrig søt musikk mellom vinner Eilev Bjerkerud og meddeltaker Charlotte Jacobsen. De to reiste til Spania sammen etter finalen, og var kjærester en periode.

Våren 2016 kunne TV 2 imidlertid melde at duoen hadde gått hvert til sitt.

TOK SLUTT: Eilev Bjerkerud og Charlotte Jacobsen, her avbildet på ferie på Gran Canaria. Foto: Geir Egil Skog / Se og Hør
TOK SLUTT: Eilev Bjerkerud og Charlotte Jacobsen, her avbildet på ferie på Gran Canaria. Foto: Geir Egil Skog / Se og Hør Vis mer

Et «Farmen»-par som derimot fortsatt er sammen, er Synne Bolstad (29) og Morten Emil Bergan (28). De to forelsket seg under innspillingen av 2011-utgaven av programmet, og i fjor høst fortalte paret til Dagbladet at de hadde forlovet seg.

Synne har tidligere sagt til avisen at det ikke var helt enkelt å holde «Farmen»-romansen like varm etter tv-oppholdet.

- Det er jo veldig spesielt å møtes under de forholdene. Vi ble jo egentlig ikke kjærester før en måned eller to etter at innspillinga var over. Én ting er de forholdene man lever under inne på gården, en annen ting er å komme tilbake til ditt virkelige liv og skal leve som du gjorde før du dro inn. Det er en fin balansegang, sa hun den gang.

Saken fortsetter nedenfor.

Ved flere andre anledninger har det også oppstått søt musikk mellom «Farmen»-deltakere. I 2008 fant Geir Ove Johnsen og Ann-Kristin Loraas tonen inne på TV-gården.

Det samme gjaldt «Farmen»-vinner Ingvild Skare Thygesen og Endre Aabrekk, som deltok i programmet i 2012. Høsten 2013 bekreftet imidlertid Endre overfor Se og Hør at forholdet hadde tatt slutt. Siden den gang har Ingvild blitt kjæreste med Bjørn Magne Bryn, og i fjor sommer ble de to foreldre sammen.

LES OGSÅ: Falt pladask for Frøken Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer