STOLT AV ALDEREN: Herborg Kråkevik har ingen planer om å forandre på utseendet sitt i en alder av snart 40 år.  Foto: SCANPIX
STOLT AV ALDEREN: Herborg Kråkevik har ingen planer om å forandre på utseendet sitt i en alder av snart 40 år. Foto: SCANPIXVis mer

Vil ikke forandre på utseendet

- Jeg er snart 40, og jeg vil ikke gjøre noen inngrep for å forandre det, sier artist Herborg Kråkevik.

SEOGHØR.NO: Artist og skuespiller Herborg Kråkevik (38) flyttet fra Danmark, sammen med ektemannen Esben Hvam (39) og døtrene Petra (3) og Agnes (9), i fjor.

Tilbake i Oslo, nærmere bestemt Frogner, har Herborg fått et innblikk i «kvinnelivet».

At kvinnene fokuserer så mye på trening, helse og målet om å se yngre ut, synes Herborg er trist.

- Hva er galt med å være den man er? Jeg er snart 40, og jeg vil ikke gjøre noen inngrep for å forandre på det, sier hun til bladet «Alt for damene».

- Kanskje noen sier «Ja, men du er heldig», men jeg tenker at vi må gi hverandre mot til å være den vi er, og se ut som den vi er, uansett alder. 

FÅ MED DEG SISTE EPISODE AV SEOGHØR.NO WEEKEND TV. 

Under forestillingen «Herborgs verden», måtte hun ha på seg korsett og trikotkostyme. Noe hun absolutt ikke var komfortabel med.

- Hver kveld gruet jeg meg til at publikum skulle se den feite rumpa mi og de svære lårene mine, sier hun i samme intervju. 

Men etter å ha sett bildene fra forestillingen innrømte hun at hun så «smashing ut».

Herborg er høyaktuell i NRKs nye adventskalender «Julekongen» og er ute med plata «Jul i stova».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg følte meg litt på utsiden