ROSES OPP I SKYENE: Ingrid Bolsø Berdal får mye skryt for sin innsats i filmen «Hercules». Her er hun i en scene sammen med Aksel Hennie. Foto: Paramount / MGM
ROSES OPP I SKYENE: Ingrid Bolsø Berdal får mye skryt for sin innsats i filmen «Hercules». Her er hun i en scene sammen med Aksel Hennie. Foto: Paramount / MGMVis mer

Vil ikke flytte til Hollywood

- Å være i Oslo eller Trøndelag med familie og gode venner er noe som betyr enormt mye for meg, sier «Hercules»-stjernen Ingrid Bolsø Berdal.

KOM SAMMEN:  Ingrid Bolsø Berdal kom sammen med «Hercules»-kollegene Aksel Hennie,Reece Ritchie og Tobias Santelmann på den norske førpremieren i Oslo onsdag. Foto: Se og Hør, Tore Skaar
KOM SAMMEN: Ingrid Bolsø Berdal kom sammen med «Hercules»-kollegene Aksel Hennie,Reece Ritchie og Tobias Santelmann på den norske førpremieren i Oslo onsdag. Foto: Se og Hør, Tore Skaar Vis mer

SEOGHØR.NO: Fredag har Hollywood-storfilmen «Hercules» norsk premiere - med Aksel Hennie, Tobias Santelmann og Ingrid Bolsø Berdal i tre av rollene.

Trioen har fått mye skryt for sin innsats, og Berdal har blant annet sammenlignet med Nicole Kidman av internasjonale filmkritikere.

All rosen har ført til at mange dører har åpnet seg i den amerikanske filmbransjen for 34-åringen. Men i et intervju med Dagbladet sier hun at hun ikke har planer om å flytte til USA permanent.

– Los Angeles er vel ikke den verste plassen å bo om man har jobb, men å gå og halse rundt i bilen fra audition til audition og få nei etter nei langt hjemmefra uten en eneste
 enn, det har jeg ikke noe lyst til. Å være i Oslo eller Trøndelag med familie og gode venner er noe som betyr enormt mye for meg.


Saken fortsetter under bildet.

Onsdag kveld ankom Ingrid den norske førpremieren til «Hercules» i ekte Hollywood-stil. Hun kom på festen i en lekker kjole fra det danske designmerket Jesper Høvring, Marc Jacobs-veske og med sko fra franske Chanel på beina.

Til Seoghør.no sa hun at hun var utrolig stolt over støtten hun har fått fra det norske kinopublikummet.

- Jeg blir helt rørt av støtten som jeg har følt fra hele Norge. Det føles som jeg har spilt med flagget på brystet. Det er en veldig spesiell opplevelse, men for meg handler det om å være tilstede i øyeblikket og nyte det, fortalte hun til pressen på rød løper.

LES OGSÅ: Jeg er helt vilt stolt av deg, Aksel

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.