- Vil ikke fikse på ansiktet

Dorthe Skappel nekter å kjempe mot alderen.

<strong>SIER NEI TIL KIRURGI:</strong> «Gullruten»-programleder Dorthe Skappel sier nei til å fikse på ansiktet, fordi hun blant annet er redd for konsekvensene det vil få for huden. Foto: Anders Myhren / Seher.no
SIER NEI TIL KIRURGI: «Gullruten»-programleder Dorthe Skappel sier nei til å fikse på ansiktet, fordi hun blant annet er redd for konsekvensene det vil få for huden. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mens mange internasjonale TV-stjerner faller for fristelsen til å legge seg under kniven i et forsøk på  å holde på ungdommen, hevder «Gullruten»-programleder Dorthe Skappel (48) at hun ikke vil fikse på ansiktet sitt.

- Jeg tenker på det, det gjør jeg. Og jeg kan forstå de menneskene som går til det skrittet. Samtidig synes jeg det er litt for mange eksempler på at folk blir seende litt groteske ut. For det andre er jeg livredd for hva alle medikamentene kangjøre med huden. Det er ikke noe for meg, sier hun til Dagbladet.

Skappel som i fjor ble bestemor for første gang, innrømmer også at hun ikke lenger trener like som før.

- Det handler om at jeg ikke ønsker å ese ut i alle bauer og kanter og gi fullstendig faen, men samtidig sånn livet mitt er nå, prioriterer jeg mye heller å være barnevakt for Sophia enn å fly av gårde på gymmen, sier hun til avisen.

Selv om hun nå er bestemor hevder imidlertid Dorthe at hun ikke har planer om å endre klesstil.

- Jeg lar meg ikke diktere. Foreløpig lever jeg i beste velgående med mine korte skjørt, høye hæler, hold in og løse øyevipper, takket være hjelp fra en flokk med dyktige mennesker, sier hun til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Linni Meister kapret Hollywood-rolle

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer